Хмельницький попрощався із 35-річним солдатом Олексієм Демчуком

Хмельницький попрощався із 35-річним солдатом Олексієм Демчуком
  • Воїн загинув, визволяючи Україну від російських загарбників.
  • Вдома у захисника залишились донька і вагітна дружина.

Субота, 15 жовтня. Лише вчора у Хмельницькому вітали тих, хто щоденно захищає нас від ворога й вшановували пам’ять полеглих військових. Вже сьогодні місто знову прощається з Героєм. У боротьбі з окупантами загинув Олексій Демчук. Військовий брав участь у звільненні Херсонщини. Йому було 35 років і так залишиться назавжди. 

Провести в останню дорогу воїна прийшли друзі, близькі, побратими, десятки й десятки небайдужих хмельничан. Болить усім. Адже Україна втрачає найкращих. 

Олексій Демчук з перших днів пішов боронити землі від російської нечисті. У лютому він вступив до лав територіальної оборони. Пані Валентина розповіла журналістці “ВСІМ”, Олексій був братом її чоловіка. Про своє рішення родич не попереджав, просто сказав, що “так треба”. 

Відео дня
  • Олексій пішов в тероборону 24 числа. Він нас не питав - сказав, що треба. Дуже довго він ніс службу на кордоні з Білоруссю. А чотири тижні назад його відправили на Херсонщину. 5 числа ми отримали фотографію, що він звільнив Шевченківку. А вже 6 жовтня нам повідомили, що Олексій загинув, - ділиться пані Валентина. 

За словами рідних, востаннє з Олексієм бачились чотири тижні тому. Мовляв, йому дали невеличку відпустку перед тим, як відправити на Херсонщину. 

Кажуть, ще вранці 6 жовтня дружина спілкувалась з коханим. Та вже цього дня рідні отримали звістку про його загибель. До слова, дружина захисника знаходиться при надії. Пара чекала на появу другої дитини. В 35-річного Олексія Демчука залишилась маленька донька. 

Зі слів командування, солдат Олексій Демчук запам'ятається як світла, добра і порядна людина, військовослужбовець. 

Герой загинув 6 жовтня. Поховали його на Алеї Слави у мікрорайоні Ракове.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (101)
  • Nina Timofeiko

    Вічна пам'ять і царство небесне Герою
  • Алла Касянчук

    Вічна пам'ять Герою
  • Галина Свідерська

    Вічна пам'ять Герою України!
  • Олеся Люблю цветочки

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ😢

keyboard_arrow_up