Хто і що купує в хмельницькому секс-шопі? Продавці кажуть про візити пенсіонерів і гомосексуалів

Хто і що купує в хмельницькому секс-шопі? Продавці кажуть про візити пенсіонерів і гомосексуалів
  • Хтось соромиться, а хтось відверто каже про свої бажання.
  • Одні поводяться скромно, а інші можуть мастурбувати в продавців на очах. 
  • У хмельницькому секс-шопі поділилися відвертими історіями з практики консультантів.

У центрі Хмельницького розташований магазин із темними вікнами й написом “18+”. Це секс-шоп “Полуничка”, яких у місті є два. Це місце, яке одні не помічають, другі побоюються, а треті охоче його відвідують. Полиці магазину для дорослих багаті на різноманітні товари. Вібратори, фалоімітатори, лубриканти чи стимулятори - яких тільки додатків до сексу тут немає. 

Підібрати те, що потрібно, допомагають продавці-консультанти. У “Полуничці” ними є Олена і Юлія. Жінки працюють в інтимному магазині з часу його відкриття. За цей період вони допомогли здійснити покупку тисячам хмельничан. Серед них встигли “нажити” різних покупців. Деякі можуть пропонувати продавцям секс, торкатися свого тіла в торговому залі й навіть отримувати оргазм. Про це та більше Олена і Юлія розповіли під час візиту журналістів vsim.ua до магазину 18+.

“Дітям сказала, що продаю жіночу білизну”

На годиннику близько 14:00. До “Полунички”, що в центрі Хмельницького, навідався чоловік. На вигляд йому близько 30 років. Він прийшов, аби забрати онлайн-замовлення. Його покупка - краплі для збудження жінки. Продавчиня радить: “Буде ефективніше, якщо брати їх під язик”. Чоловік забрав покупку й залишив магазин. Ну а ми розпочали з продавчинями розмову, яка видалася напрочуд відвертою. 

Відео дня

Олена та Юлія стали продавцями-консультантами в секс-шопі два роки тому. Тоді обидвоє були в пошуках роботи. Наприклад, Олена припинила працювати менеджером в турагентстві. А Юлія пішла зі школи, де була лаборанткою. 

Під час співбесіди на роботу в “Полуничці” ставили різноманітні питання, спостерігали за відповідями й звертали увагу на зовнішній вигляд. В результаті, серед багатьох претендентів обрали саме Олену та Юлію. 

Жінки кажуть: рідним про нове робоче місце розповіли відразу. Юлія зізнається: чоловік не проти її роботи серед вібраторів й фалоімітаторів. За її словами, він часто цікавиться новинками в магазині, аби спробувати якусь із них. Натомість своїм синам Юлія про роботу в деталях не розповіла. Сказала, що продає жіночу білизну, що й дійсно входить до товарів “Полунички”. 

Продавці-консультанти розповідають, що з перших днів роботи відчували себе впевнено. Мовляв, вже тоді зрозуміли, наскільки важливо посміхатися, поводитися професійно й головне - називати речі своїми іменами. 

Нет описания.

Про гомосексуалів і пенсіонерів у секс-шопі

Скільки покупців на день приходить в секс-шоп?

Люди якого віку навідуються за покупками найчастіше?

Ви кажете, що приходять люди до 70 років. Що купують пенсіонери?

Можливо, хтось з пенсіонерів купував щось оригінальне?

Чи навідуються до секс-шопу гомосексуали?

Як щодо молоді та неповнолітніх у “Полуничці”?

Нет описания.

Покупці можуть пропонувати консультантам секс або торкатися себе

Чи були курйозні випадки на вашій практиці роботи?

Чи часто покупці соромляться, заходячи в секс-шоп?

Чи трапляються занадто розкуті покупці?

Ви привабливі продавці-консультанти. Чи пропонували покупці вам секс?

Секс на стороні. Чи купують щось для дружини й коханки, наприклад?

Іграшки БДСМ. Чи популярно?

Нет описания.

Що входить до лідерів продажу?

Покупці не запитують, чи тестуєте ви щось на собі?

Чи змінилися покупці впродовж кількох років за ставленням до секс-шопу?

Щомісяця продавці стають учасниками різноманітних тренінгів й вебінарів як на українському, так і міжнародному рівнях. Це допомагає їм поповнювати свої знання в інтимній галузі. Що, в свою чергу, відображається на якості консультацій, які надають в магазині. Олена і Юлія говорять, що не жалкують про вибір роботи в секс-шопі. Адже вони фанатіють від цієї справи і, як кажуть самі, викладаються тут на повну. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ivan Petrov

    А навіщо лесбійкам страпон?

    Напевне, такі вони лесбійки ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up