“Ми дивом вижили”: у смертельній ДТП на Хмельниччині важко травмувалися мама й донька

“Ми дивом вижили”: у смертельній ДТП на Хмельниччині важко травмувалися мама й донька
  • Того дня сім’я з Кам’янець-Подільського району востаннє була разом.
  • Все змінила аварія, яка стала смертельною.
  • Розповідаємо подробиці тієї моторошної події, яка сталася поблизу Дунаєвець.

Пані Люба та її 18-річна донька Руслана сьогодні, 9 травня, перебувають у лікарні. Обидві із важкими травмами, що отримали внаслідок аварії. Майже тиждень вони перебували в реанімації. Весь цей час медики боролися за їхнє життя. 

Тим часом поховали батька. Саме він трагічного дня був за кермом автівки, у якій їхала вся сім’я. Він загинув просто на місці аварії. Дружині й дочці про це сказали лише за тиждень після ДТП. Розповідаємо деталі. 

“Все сталося в моменті”

Ця історія про сім’ю з села Балин, що в Кам’янець-Подільському районі. Того дня, 25 квітня, батько, мати, син та дочка вирішили забрати до себе родича погостювати. Син Сергій залишився вдома. Всі решта відправилися у Дунаївці, за батьковим братом. 

Відео дня

Забравши його, вирішили заїхати на АЗС. Цей момент - останнє, що чітко пам’ятає пані Люба. Жінка, яка дивом вижила в аварії. Про що й каже вона сама. 

Раніше у поліції повідомляли: автомобіль «Mitsubishi Lancer», що належав сім’ї з Балина, зіткнувся з іншим - «Toyota Sequoia». За кермом останнього був водій з Київщини. Сталося все близько 13 години, на об’їзній дорозі поблизу Дунаївців. 

В результаті аварії, чоловік Люби та його брат загинули на місці події. Їх з донькою госпіталізували до реанімації. Цілим залишився син пані Люби, який того трагічного дня не сів разом з сім’єю в автівку. 

Сергій збирає кошти на лікування мами й сестри

Сергій поховав батька. Казати про його смерть сестрі та матері заборонили. Лише коли їх перевели з реанімації, Сергій розповів про наслідки аварії. 

Тепер він голова сім’ї. На 18-річну сестру та маму каже: “Мої дівчата”. Допоки обидві лежать в Дунаєвецькій лікарні, він перебуває з ними поряд й збирає гроші на лікування. Адже “дівчата” отримали важкі травми. 

Реквізити для перерахування коштів:

  • 5168 7574 0364 3309 - Сергієв Сергій Олександрович.

Нагадаємо, що за фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 ККУ і наразі встановлюють усі обставини події.

Возможно, это изображение 3 человека и на открытом воздухе

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Варвара Чиркова

    ужас
  • Любов Бубела

    +++++++
  • Катя Кондрук

    Сім'я потребує допомоги 🆘❗❗❗🙏
  • Любов Дячук

    Господи допоможи, ізціли їхні тіла, прошу тебе Господи Амінь+++++

keyboard_arrow_up