“На гіляках замість листя будем вішати рашистів”: хмельничани зняли відео про бандерівців

“На гіляках замість листя будем вішати рашистів”: хмельничани зняли відео про бандерівців
  • Гумористичне відео від хмельничан активно поширюють в соцмережах.
  • У сюжеті - чотири картини з життя бандерівців, які нібито транслюють на російському телеканалі.
  • Поспілкувалися з автором ідеї.

“Вести. Специальный репортаж” - в одному з російських ЗМІ вийшов сюжет про бандерівців. З цього починається гумористичне відео від хмельничан. У ньому 4 картини з життя бандерівців. 

Суп з москальської дитини і напад на білорусь

Перша під назвою “Логово бандревской семьи”. Події розгортаються в типовій, на думку рашистів, українській сім’ї. Чоловік спить у вишиванці, а замість ковдри - прапор України. Прокинувшись, він прямує на кухню, де дружина готує сніданок. 

“Що на сніданок, жінко?”, - вдаривши по столу кулаком, запитує чоловік. “Як завжди”, - відповідає вона. Тоді подає коханому суп з москальської дитини. Поласувавши, чоловік цілує портрет Степана Бандери. А тоді йде до вбиральні, де на туалетному папері зображені кольори російського прапора. 

Відео дня

Наступна картина - “Американско-украинская тайная биолаборатория”. Саме та, де на думку москалів, створюють біологічну зброю. Нагадаємо, що зміст цього фейку полягає в поширенні штаму грипу через птахів. Отож, це й зобразили в сюжеті хмельничани.

Далі в кліпі - зустріч бандерівця з американським куратором. Під час неї обидвоє чоловіків обмінюються наступними висловами: “Бандера прийде - лад наведе” та “На гіляках замість листя будем вішати рашистів”. Тоді вони зустрічають двох жінок, які розмовляють російською. Не довго думаючи, дістають зброю і… розстрілюють їх.

Остання картина у відео - “Штаб украинских крайних националистов”. “Не знаю побратими чого, але мені здається нам треба напасти на білорусь”, - каже один із його представників. “Але головне, щоб вони не здогадалися, звідки ми маємо це зробити”, - відповідає інший. І тут в кадрі з’являється лукашенко із його відомою фразою: “Я сейчас вам покажу, откуда на белорусь готовилось нападение”.

Росіяни погрожували в коментарях

Автором ідеї цього відео є хмельничанин Денис. Він прихильник розважального контенту, який публікує на своїй сторінці в Instagram. У відео про бандерівців він зіграв головну роль - чоловіка у вишиванці, який присутній на кожній з картин кліпу. 

Каже, коли придумав зняти таке - довго не мучився над вигадкою сюжету. Оскільки побудував відео на фейках та божевільних вигадках рашистів.  

До створення відео залучили близько 10 людей. Відзняли матеріал всього за день. “Ми хотіли зробити все максимально просто. Так і вийшло”, - додає Денис. В результаті, хмельничани отримали гарний фідбек від користувачів Instagram. Відео вже переглянули понад 45 тисяч людей. Серед них не лише українці. Побачили картину і росіяни, які навіть погрожували в коментарях. 

Гумористичне відео про бандерівців сподобалося чималій кількості людей. Тому Денис каже про продовження зйомок подібних кліпів. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті, аби не пропустити свіжий контент від хмельничан. Ну а поки переглядайте вже готове відео. Не забудьте поділитися ним із друзями. 

Читайте також: “Х#й вам, а не Україну”. Поспілкувалися з власником розмальованого Запорожця, що їздить у Хмельницькому

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Marek Juliana Waszkiewicz

    Как Бандера вешал поляков. Ну-ну
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up