На Хмельниччині попрощалися з трьома загиблими військовими

На Хмельниччині попрощалися з трьома загиблими військовими
Прощання з Вадимом Положаєм. Фото «Суспільне Поділля»
  • Церемонії прощання відбулися у Хмельницькому, Волочиську та Новій Ушиці.

У Хмельницькому відбулася церемонія прощання з 25-річним солдатом Вадимом Положаєм. Він отримав поранення у бою за Миколаїв 27 лютого. Пізніше, 10 березня, захисник України помер. Сьогодні, 14 березня, у Хмельницькому відбулася церемонія прощання з військовим. Про це повідомляє «Суспільне Поділля».

Навчався Вадим Положай у Харківському національному університеті повітряних сил — мріяв стати льотчиком. За словами міського голови Хмельницького Олександра Симчишина, це восьмий військовий з громади, який загинув від початку російського вторгнення.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, на відкритому повітрі та текст

Відео дня

Крім того, вчора, 13 березня, відбулося прощання з Дмитром Давидюком. Він загинув 11 березня в результаті обстрілу військового аеродрому в Луцьку. Про це сьогодні, 14 березня, повідомили на Facebook-сторінці Новоушицької ОТГ.

Військовий народився у Новій Ушиці 21 листопада 1991 року. Навчався у місцевій школі, а згодом закінчив Хмельницький університет управління і права та військову кафедру прикордонної академії. 2017 року був призваний на строкову службу як офіцер запасу, 2018 року перейшов на контрактну службу.

На зображенні може бути: 1 особа

Також із загиблим захисником Сергієм Чеховським попрощалися у Волочиську. Церемонія відбулася сьогодні, 14 березня. Нагадаємо, що Сергій Чеховський помер від поранення 8 березня.

На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять, люди гуляють, небо та дорога

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (53)
  • Галина Романова

    Світла пам*ять героям...
  • Larysa Dovbysh

    🙏🙏🙏
  • Люда Панасюк

    Царство небесне і вічна пам'ять Нашим захисникам України
  • Олена Федик

    Вічна пам'ять Героям

keyboard_arrow_up