На Хмельниччині шукають двох чоловіків: один зник з лікарні, інший — з дому (ФОТО)

На Хмельниччині шукають двох чоловіків: один зник з лікарні, інший — з дому (ФОТО)

Поліцейські розшукують 63-річного та 60-річного мешканців Шепетівщини. Обидва ще в жовтні вийшли з будівель і пішли в невідомому напрямку. 

Поліцейські Шепетівщини оголосили в розшук двох чоловіків. Вони зникли з різних населених пунктів ще наприкінці жовтня. Про це повідомляють в районному управлінні поліції. 

Володимир Янюк

Володимир Степанович Янюк — мешканець села Котелянка Шепетівського району. Чоловік 1959 року народження. 

Він 20 жовтня цього року близько 18:00 вийшов з будинку, де мешкав, та пішов у невідому напрямку. На даний час правоохоронцям невідоме його місцезнаходження. 

Відео дня

Прикмети: 

Був одягнений:

Фото Шепетівського РУП

Анатолій Гаврилюк

Анатолій Кузьмович Гаврилюк — житель села Жуків Шепетівського району. Він — 1962 року народження. 

Чоловік 17 жовтня цього року о 05:00 вийшов з інфекційного відділення Славутської міської лікарні, що знаходиться на вулиці Ярослава Мудрого, 29Г. Анатолій Гаврилюк пішов у невідомому напрямку та на даний час місцезнаходження його невідоме.

Прикмети: 

Фото Шепетівського РУП

Поліцейські просять усіх, хто має будь-яку інформацію про місцезнаходження цих людей негайно повідомити до Шепетівського райуправління поліції за адресою: 30400, Хмельницька область, місто Шепетівка, вулиця Валі Котика, 3. Або зателефонувати за номерами: 0384040076, 0686216389, 0971646214.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці шукали 17-річну хмельничанку Іванну Плюнник. Дівчина 10 листопада вийшла з дому й не повернулася. Її знайшли 14 листопада. Детальніше — за посиланням

Читайте також: На Хмельниччині від початку року розшукали 163 дитини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up