На щиті повертається додому воїн з Шепетівщини

На щиті повертається додому воїн з Шепетівщини
Фото зі сторінки Ізяславської міської ради
  • Богдан Кармаш – з Ізяславської громади.
  • Траурний кортеж з тілом загиблого Героя прибуде 3 червня.

На війні 29 травня загинув 47-річний солдат, стрілець-помічник гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону Богдан Вікторович Кармаш зі Щурівчиків Ізяславської громади.

У суботу, 3 червня, до громади прибуде траурний кортеж з тілом загиблого Героя. Про це інформують в Ізяславській міській раді.

Маршрут скорботного кортежу проляже через Ізяслав (при в’їзді у місто від м. Шепетівки, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, М.Микитюка), Сахновецьке перехрестя - до Щурівчиків.

Відео дня

Мешканців громади мерія просить орієнтовно о 10.00 гідно зустріти Захисника, сформувавши «живий коридор» з українською символікою маршрутом траурного кортежу.

«Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану Воїну, - наголошують. - У ці гіркі хвилини щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати. Світла пам’ять про новітнього Героя назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Богдана. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати, а слова підтримки допоможуть перенести велике горе. Вічна слава і пам’ять нашому захиснику незалежності і цілісності України!»

В останню дорогу загиблого Героя проводжатимуть 3 червня о 14.00 в Щурівчиках.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up