На війні загинули двоє воїнів: розвідник та 19-річний юнак (ФОТО)

На війні загинули двоє воїнів: розвідник та 19-річний юнак (ФОТО)
  • Едуард Клончаник був розвідником. 
  • Євгену Матвійчуку було лише 19 років. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Страшна війна продовжує забирати від нас найкращих. За останню добу ще 2 громади отримали повідомлення про загибель своїх захисників. Це Чорноострівська та Кам’янецька тергромади. 

Клочаник Едуард

Едуард Клончаник був родом із села Лапківці Чорноострівської громади. Про нього не розповідають багато відомостей. 

Військовий був розвідником. Він загинув 26 лютого в Херсонській області, захищаючи незалежність та цілісність України від зазіхань російського агресора. 

Відео дня

— Бути воїном — жити вічно! Учора загинув Воїн, Патріот, Розвідник! Едуард Клочаник! Едік був надпотужною людиною! Це воїн, який бігав під ворожим обстрілом з СПГ на плечі! Сильний, Хоробрий, Відважний! Вічна пам‘ять і слава тобі, Друже! — написав його товариш

Захисника ховатимуть на рідній землі. Церемонія прощання із українським захисником відбудеться в селі Лапківці 6 березня, пишуть в тергромаді.

Фото Героя зі сторінки тергромади

Матвійчук Євген

Матвійчуку Євгену було лише 19 років. Він мешкав у Кам’янці-Подільському. Юнак загинув внаслідок ворожого артобстрілу поблизу Бахмуту.

— Євген Матвійчук вписав кров'ю своє ім'я в історію боротьби за незалежність, суверенітет України. Приношу щирі співчуття родині, друзям та всім, хто знав Євгена, — написав мер Кам’янця Михайло Посітко

Про дату та час прощання з Героєм поки не повідомляють. 

Фото зі сторінки Михайла Посітка

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (82)
  • Olga Zugan

    Вічна пам'ять тобі наш Героє, Царство Небесне 🙏🙏🙏🇺🇦💙💛
  • Olga Zugan

    Ніякого свята, душа болить від того що гинуть наши захисники, а комусь ще хочиться свята, мабуть нікого із родних не загубив, туди на передову святкувати.
  • Віра Баб'юк

    Вічна і світла пам'ять Героям.
  • Валерій Світельський

    Сім"ям загиблих Героїв виділити в довічне користування по п"ять гектарів орної землі.
    Хто за це ?

keyboard_arrow_up