Один був безвісти зниклим, в іншого – троє синів в ЗСУ: загинули військові з Хмельниччини

Один був безвісти зниклим, в іншого – троє синів в ЗСУ: загинули військові з Хмельниччини
  • П’ятеро захисників родом з Хмельницького та Шепетівського районів.
  • Один із них вважався безвісти зниклим від квітня 2022 року.
  • В іншого – залишилося троє синів, які зараз служать в ЗСУ.

Трагічні новини надійшли до громад у Хмельницькому та Шепетівському районі. Загинули військові. Деякі з них стали на захист країни добровільно. Інші – були мобілізовані. 

Так, звістка про загибель земляка надійшла до Старої Синяви. Це Петро Мартинюк – водій 1-го механізованого взводу 5 механізованої роти військової частини. Він був добровольцем. Став на захист країни на другий день повномасштабної війни.

Відео дня

Солдат загинув 29 березня біля Малинівки, що на Харківщині. Це сталося внаслідок ракетного удару, – повідомляють в Старосинявській селищній раді. У захисника залишився батько, матір та троє синів, які наразі служать в ЗСУ. Петру Мартинюку назавжди 51 рік.

Возможно, это изображение 1 человек и текст

Сумна звістка сколихнула Білогірську селищну раду. 1 квітня, внаслідок мінометного обстрілу загинув Андрій Солтик. Він проживав в селі Ювківці, що в Шепетівському районі.

Загинув молодший сержант Олександр Деєв з села Білецьке на Шепетівщині. Він 1978 року народження. Був навідником танкового взводу. Про це повідомляє мер Полонного Франц Скримський.

Олександр Деєв загинув 1 квітня.

Возможно, это изображение 2 человека и текст

У Віньковецькій селищній раді сповістила про загибель Володимира Шурипи. Він мешкав у селі Великий Олександрів. Захисник 1983 року народження. 

Чоловіка мобілізували 12 грудня 2023-го. Був матросом, кулеметником відділення морської піхоти взводу морської піхоти роти морської піхоти. Загинув 2 квітня. 

У Старокостянтинові завтра, 5 квітня, будуть прощатися із Вадімом Борищуком. Із 5 квітня 2022 року він вважався безвісти зниклим після ворожого обстрілу на Миколаївщині. Захисника вдалося ідентифікувати за зразками ДНК, – повідомляють в міській раді. Йому було 26 років.

Вадіма Борищука поховають на міському кладовищі. Прощання відбудеться в приміщенні Гарнізонного будинку офіцерів, із 9 до 12 години.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (68)
  • Галина

    Вічна пам'ять Героям.
  • Sveta Tarnopolska

    Царство Небесне Героям.
  • Наталія Філіпович

    Вічна Слава і Пам'ять Героям
  • Татьяна Яремус

    Вічна пам'ять Героям щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up