Пішла з дому після конфлікту з мамою: на Хмельниччині шукали неповнолітню

Пішла з дому після конфлікту з мамою: на Хмельниччині шукали неповнолітню
  • Дівчинка вирішила піти з дому після конфлікту з мамою.
  • Пошуками займалися правоохоронці.

Все сталося в Кам’янець-Подільському районі. В одній із сімей виник конфлікт між мамою і донькою. Після цього дівчинка вирішила не повертатися додому. Матір звернулася до Кам’янець-Подільського районного управління поліції. Там стали займатися пошуками дитини.

До цього долучилися ювенальні поліцейські, працівники карного розшуку та весь особовий склад Кам’янець-Подільського районного управління поліції. Правоохоронці обійшли сусідні двори. Поспілкувалися з місцевими й перехожими. Так, менш ніж за дві години розшукали дівчину. Вона гуляла містом, – додають в ювенальній поліції Хмельниччини. Після повернення дитини, правоохоронці провели профілактичну роботу з сім’єю.

Нагадаємо: на Хмельниччині батьки, поліцейські і небайдужі люди шукали трирічного малюка. Інцидент трапився в одному із сіл Дунаєвецької громади. 

Відео дня

Як з'ясувалось, хлопчик знаходився з мамою на подвір'ї будинку. Грався із собакою, коли жінка пішла до будинку за кофтиною. В цей час собака вибіг за паркан, а дитина побігла за ним і зникла з поля зору. 

Матір сама пробувала розшукати сина, а тоді звернулась до правоохоронців. Відомо, що на пошуки орієнтували весь особовий склад Кам’янець-Подільського райуправління та мешканців села. Дитину знайшли ввечері - близько 21-ої години.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up