«На помсту»: подруга вбитої російською ракетою хмельничанки оголосила збір коштів

«На помсту»: подруга вбитої російською ракетою хмельничанки оголосила збір коштів
Світлини зі сторінки Марини Штейдер
  • Марина Штейдер оголосила збір коштів на закупівлю дронів-камікадзе.

31 грудня росія випустила по Україні понад 20 крилатих ракет. Одна із них вбила 22-річну Оксану Музику. Хмельничанка якраз їхала в авто спільно з коханим Назаром, друзями Мариною і Дмитром.

Компанія готувалася зустрічати Новий рік. Робила закупи. Та всі плани, мрії, життя враз обірвала смертоносна рашистська ракета.

«Вибух. Все помаранчеве. Позаду все горить. Мої хлопці тяжко ранені, а Оксана без свідомості, але серце стукало», - напише згодом у соцмережах подруга загиблої Марина Штейдер.

Відео дня

Діставати Оксану з автівки допоміг котрийсь із військових. Якесь авто повезло подругу спільно з її майбутнім чоловіком у лікарню, а вночі 1 січня – страшна звістка: Оксана померла.

«На жаль, Оксану врятувати не змогли. Оксани більше немає в моєму житті, - виведе зболене в соцмережах Марина. - російська ракета забрала у батьків улюблену доньку, у нареченого - кохану наречену, у брата - найкращу сестру, у рідних - світлий промінчик. У мене забрали подругу. Близьку подругу. Я хочу кричати. В мене немає більше сліз. Це нестерпна біль».

Історія хмельничанки вразила багатьох. Коли 31 грудня з’явилася інформація, про необхідність здати для неї кров, - відгукнулися десятки небайдужих.

«Багато-хто хотів фінансово допомогти сім’ї Оксани, - зауважує Марина. - Ми відкриваємо збір в честь нашої красуні, на помсту».

Усі зібрані кошти будуть передані в ГУР, на дрони-камікадзе.

«Нашу Оксанку більше не повернути, - зітхає Марина. - Наша золота, світла та щира дитина. Ми обов’язково за тебе помстимося!»

Надіслати кошти можна на рахунок

5375 4112 0271 2548

Посилання на банку  тут - https://send.monobank.ua/jar/AMh6Rg6W4G?fbclid=PAAaamqruK8MuYMPRzs2fO12VmnB8fV4widpS9M_oIpHD6CelYiqHoJ-9cX-w

Зауважимо, що раніше вказувався номер картки дружини брата загиблої, однак на ній, як пояснює Марина, встановлено ліміт. Тож, рідні Оксани Музики просять відправляти кошти на зазначений вище рахунок: 5375 4112 0271 2548.

Прощання зі загиблою Оксаною Музикою відбудеться 3 січня. Поховають її у Грим’ячці Хмельницького району.

«росія  тебе вбила, - констатує Марина в соцмережах. - російська ракета забрала твоє життя. Безтурботне, щасливе життя».

Нагадаємо, 31 грудня відбувся черговий масований ворожий обстріл України. Кілька прильотів було й у Хмельницькій. Понад 10 постраждалих, восьмеро -  лікарні, пошкодженні дитсадок, АЗС, будинки, магазини, автівки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (48)
  • Читач13

    росiя гори в пламенi аду
  • Читач12

    росiя гори в пламенi аду
  • Тоня Лещишена

    Вiчная пам'ять. Рiдним щирi спiвчуття.
  • Валентина Андросевич

    Світла добра пам'ять невинній дівчинці!

keyboard_arrow_up