Попри різні обставини, вона продовжує малювати: історія юної і талановитої Насті

Попри різні обставини, вона продовжує малювати: історія юної і талановитої Насті
  • Вона переїхала з іншої області й втратила батька.
  • Попри різні обставини, дівчина залишається сильною й продовжує малювати. 
  • Тепер вона представляє виставку власних робіт, що виконані в різних техніках.

Юна Настя має за спиною цілий багаж власної творчості. Йдеться про десятки робіт, у створення яких вклала власну душу. Попри юний вік, дівчина працює в техніках різної складності. При цьому використовує різноманітні матеріали й створює справжні шедеври. Сьогодні, 1 червня, школярка представила виставку власних робіт. У ній налічується понад 30 картин.

16-річна Анастасія Толмачова родом з Луганщини. Бажання малювати виникло в дівчини ще в дитинстві. Перші кроки на зустріч власним шедеврами вона зробила в одному з гуртків, що відвідувала тривалий час. Згодом життєві обставини змусили Настю та її сім’ю перебратися у Хмельницький. Сталося так через російсько-українську війну. Батько дівчини був учасником бойових дій. Тож до іншої області його перевели по службі. У минулому році він загинув. Попри це, Настя залишається сильною й продовжує малювати, створюючи шедеври. 

Анастасія стала відвідувати Хмельницьку дитячу школу мистецтв. Далі - участь в численних конкурсах і виставках. Серед них є як міські, так і міжнародні. Талановиту Настю завжди помічали та відзначали журі. 

Відео дня

Дівчина працює у техніках: акварель, графіка, декоративний розпис й батик. Використовує Настя різні матеріали: туш перо, гуаш, акрил, пастель. Проте дівчина зізнається, що найбільше полюбляє роботу із графічними матеріалами. 

Наразі вона впевнено демонструє колекцію робіт, що написала власноруч.Серед робіт дівчини є і натюрморти, і портрети, і побутові, і анімалістичні роботи.

Майбутнє дівчина мріє пов’язати із творчістю. В її планах - стати художником-ілюстратором. Крім того, Настя прагне отримувати від життя яскраві враження, аби неодмінно переносити їх на холст. Щоб ознайомитися із роботами дівчини, гортайте далі.

Сама виставка проходить в музеї історії міста Хмельницького, за адресою Проскурівська, 30. Триватиме вона із 1 по 14 червня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up