Працював водієм тролейбуса. Попрощалися із загиблим на війні Валерієм Бережецьким

Працював водієм тролейбуса. Попрощалися із загиблим на війні Валерієм Бережецьким
  • Валерій Бережецький понад 10 років працював водієм в “Електротрансі”. 
  • Після повномасштабного вторгнення він залишив роботу й став на захист країни.
  • Чоловік загинув.
  • У нього залишилося двоє маленьких синів. 

Люди із квітами з чорними стрічками й зі слізьми на очах сьогодні, 26 грудня, прямували до будинку траурних подій. Всередині стояла відкрита труна із загиблим Валерієм Бережецьким. Біля тіла - його рідні, серед яких мама й дружина. Поруч - фото, з якого воїн усміхнено споглядає на всіх присутніх. 

Валерію Бережецькому було 48 років. Він працював водієм у хмельницькому комунальному підприємстві “Електротранс”. Про це розповідає його колишній колега по роботі - Андрій. Після повномасштабного наступу, вони обидвоє добровільно відправилися захищати країну від ворога. Сьогодні Андрій прийшов провести побратима в останню путь. 

- Він мій колишній колега по роботі. Ми водії тролейбусів. Коли я прийшов в “Електротранс” у 2002 році, то він вже там працював. Згодом він став водієм автобусів. Ми із ним добровольці. Після повномасштабного наступу, Валерій залишив роботу, щоб захищати країну. Він був дуже позитивною, доброю і веселою людиною, - розповідає чоловік.

Відео дня

У Валерія Бережецького залишилася дружина та двоє синів. Старшому - 3 роки, молодшому - 1,5 року. Про загиблого розповідають, як про гарного сім’янина, щиру та добру людину. Так каже знайома їхньої сім’ї - пані Галина. Жінка не стримує сліз й декілька разів повторює: “Мені так шкода”.

- Дуже шкода. Він такий відчайдушний був. Напевно, в нього таке покликання було - захищати країну. Він пішов добровольцем. Це була дуже хороша людина, - говорить Галина. 

Валерій Бережецький загинув на Сході, 21 грудня. У Хмельницькому військового проводжали навколішках, під гімн України. Його поховали в мікрорайоні Ракове, на Алеї слави. 

Нагадаємо: після отримання звістки про смерть чоловіка на війні, зупинилося серце його дружини. Сталося це в Кам’янець-Подільському районі. Детальніше про це дізнавайтеся в окремому матеріалі - Серце не витримало: дружина бійця з Кам’янеччини померла, отримавши звістку про загибель чоловіка на фронті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (64)
  • Ксюша Починок

    Світла пам'ять Герою
  • Любов Раєвська

    Вічна та світла пам'ять Герою.
  • Наталія Іванова

    Вічна пам'ять Герою, співчуття рідним, дуже шкода гинуть одні з найкращих синів України.
  • Людочка Рожик

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up