Призначили нового керівника хмельницького відділення антимонопольного комітету: що про нього відомо

Призначили нового керівника хмельницького відділення антимонопольного комітету: що про нього відомо
  • Новим головою хмельницького відділення АМК став Олег Федорчук.

  • Раніше він був керівником комунального закладу «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти».

  • Олег Федорчук має земельну ділянку, дві квартири у спільній власності та безкоштовно користується двома квартирами й гаражем.

Хмельницьке обласне територіальне відділення антимонопольного комітету України отримало нового керівника. На посаду призначили Олега Федорчука. Про це прес-служба відділення повідомила вчора, 6 лютого. До цього керував установою виконуючий обов’язки голови Роман Примуш.

50-річний Олег Федорчук народився в Ізяславському районі. Має спеціальності фельдшера, юриста та магістра управління суспільним розвитком. Мав досвід роботи акушером та анестезіологом, працював на різних посадах у податковій інспекції. Після цього працював у Національному університеті «Острозька академія». 2006 року очолив апарат Хмельницької ОДА і працював на цій посаді два роки. Після цього працював у податковій інспекції Хмельницької області на посадах першого заступника та заступника. 2011 року вийшов на пенсію. У червні 2018 року очолив комунальний заклад «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» у Хмельницькому.

У реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції є дві декларації Олега Федорчука — кандидата на посаду за 2017 та 2018 роки. В останній поданій декларації зазначено, що у новопризначеного керівника є земельна ділянка та дві квартири в Острозі Рівненської області. Останніми він він володіє спільно з кількома іншими особами. Також є кілька об’єктів нерухомості у тимчасовому безоплатному користуванні — квартира та гараж у Грузевиці Хмельницького району, а також квартира у Дубному Рівненської області. Крім цього, у декларації зазначена кімната у гуртожитку УМК «Будівельник», де зареєстроване місце проживання Олега Федорчука.

Відео дня

У розділі транспортних засобів вказані два автомобілі — «Hyundai Tucson» та «Volkswagen Tiguan». Вони придбані у 2008 та 2018 роках відповідно. Володіє Олег Федорчук корпоративними правами ТОВ «Горинь Теплоінвест» на суму 1000 гривень та є її бенефіціарним власником. За 2018 рік Олег Федорчук заробив майже 107 тисяч гривень, отримав майже 87 тисяч гривень пенсії та понад 2 тисячі гривень відсотків у банку. На банківському рахунку він має понад 44 тисячі гривень, а готівкою — 5 тисяч гривень та 10 тисяч доларів. Також у декларації вказано, що він працює головою ревізійної комісії ТОВ «Ізяславтрансбуд», за що грошей не отримує.

За даними сервісу YouControl, у ТОВ «Горинь Теплоінвест» сьогодні, 7 лютого, змінився кінцевий бенефіціарний власник. На зміну Олегу Федорчуку прийшла Аліна Гаруліч. Зареєстрована фірма у липні 2014 року в Ізяславі. Її статутний капітал — 1000 гривень. ТОВ має 25 видів діяльності, основний з яких — виробництво радіаторів і котлів центрального опалення.

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up