“Просто робив свою справу”: в Бахмуті загинув спецпризначенець з Хмельницького Дмитро Крамар

“Просто робив свою справу”: в Бахмуті загинув спецпризначенець з Хмельницького Дмитро Крамар
Колаж vsim.ua

В Дмитра залишилась дружина і дворічна донька.

Ще одна трагічна звістка надійшла до Хмельницького. В Бахмуті, на Донеччині, 6 травня загинув хмельничанин Дмитро Крамар. Він служив у лавах 8-го полку спецпризначення ССО імені князя Ізяслава Мстиславовича. Про його загибель повідомили товариші Дмитра в соцмережах. 

— Вчора загинув мій побратим Дмитро Крамар. Загинув як воїн, зі зброєю в руках у найгарячішій точці України місті Бахмут. Один із найідейніших та хоробрих націоналістів міста Хмельницького, який з 2018 року робив Смерть Ворогам в лавах 8 полку ССО. Всі знали його як відданого, відповідального та безкомпромісного бійця який в усіх двіжухах йшов завжди до кінця. Без сина залишилась мати, без чоловіка дружина, без батька дворічна донька, а без Героя залишився Хмельницький та Україна! — написав Віктор Бурлик. 

Фото зі сторінки Віктора Бурлика

Дмитро був одним із засновників націоналістичної формації “Фенікс”. 

Відео дня

— Націоналіст. Простий та щирий. Часто мовчазний. Людина дії. Нещодавно робили збір для його підрозділу. Бачив його востаннє місяць тому, коли громада "георгієвського" храму рпц переходила до ПЦУ. Тоді московський піп з екзальтованими бабками та "москвоцерковними мужиками" кричали йому та його побратимам, чому вони не в Бахмуті. Дмитро їм не казав ні слова про Бахмут... Він не вішав цю інформацію на бейджик, а просто робив свою справу…— пише Андрій Попик. 

Вдома на Воїна чекали дружина і дворічна донька. Про дату та чин поховання Героя поки не повідомляють. 

Фото зі сторінки Віктора Бурлика

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (890)
  • Valentyna Mykhalska

    Вічна пам'ять
  • Анна Гаученова

    Царство небесне , рідним співчуття.
  • Міша Тимчишин

    Вічна пам'ять
  • Валентина Мартинюк

    Царство небесне Герою!

keyboard_arrow_up