Рейтинг Instaблогерів з Хмельницького за кількістю підписників

Рейтинг Instaблогерів з Хмельницького за кількістю підписників
  • Популярні блогери в Instagram мають мільйони підписників.

  • Зібрали активних користувачів з Хмельницького.

  • Залишайте в коментарях імена блогерів, на яких підписані й ви.

Займатися блогерством стали як відомі люди, так і навпаки - ті, хто раніше публічною особою не був. На своїх сторінках в соцмережах користувачі детально розповідають про своє життя. При цьому демонструють всі його аспекти. 

Є блогери, які охоплюють лише вузькі ніші. Скажімо - спорт чи здорове харчування. Таким чином у кожного користувача з’являється своя зацікавлена аудиторія. Подекуди вона сягає мільйони підписників. 

У цьому матеріалі зібрали хмельницьких Instaблогерів за кількістю підписників. Переглядайте рейтинг далі. Також зазначайте в коментарях, на кого з хмельничан в Instagram підписані ви. Та чим саме ці люди вам імпонують.

Відео дня

1. n.stadnyk

2,2 мільйона

Анастасія Стадник. Мама, дружина, бізнесвумен. Саме так себе позиціонує блогерка. Фото на її сторінці та в stories завжди мають естетичний вигляд. А відео переважно мають гумористичний зміст.

Під час повномасштабної війни Анастасія Стадник долучається до допомоги військовим. Розповіді про своє волонтерство вона зберігає в актуальних stories.

2. elena_mandziuk

1 мільйон

Стиль, мода, спорт, сім’я та бізнес - все це про сторінку блогерки Олени Мандзюк. В Instagram за нею стежить мільйон людей. Хмельничанка має двох дітей. З чоловіком вони більше не разом. Більше про своє розлучення блогерка розповідала в інтерв’ю із Машою Єфросиніною.

Після вторгнення росіян Олена Мандзюк активно надає допомогу військовим та всім, хто постраждав через війну. Вона часто їздить у прифронтові міста та села, допомагаючи місцевим гуманітарною допомогою. 

3. _gomeska_

397 тисяч

Віра Гомес - блогерка та мама двох доньок. Особливістю хмельничанки є її легка подача контенту. Без зайвих прикрас та “життєвих фільтрів”. Віра може використовувати при розмові нецензурну лексику. Чи знімати stories, сидячи на унітазі. За таку простоту її полюбляє дивитися 397 тисяч підписників.

4. lia_obri

200 тисяч

- Імпонує щирістю, справжністю і тим, що загальні погляди на життя та принципи співпадають, - так коментує блогерку одна з її підписниць. 

Сторінка блогерки в Instagram - про спорт, красу, волонтерство та стосунки. Також хмельничанка є автором кулінарних книг. У них вона зібрала рецепти правильного харчування. 

5.  lanas_diet

136 тисяч

Фудексперт. Саме так себе позиціонує хмельничанка Світлана Левицька. Її сторінка - суцільна спокуса потішити себе смачненьким. Контент, що переважає - рецепти. 

У сторіс Світлана говорить не лише про кулінарію. Розповідає читачам про своє життя. При цьому дає підгрунтя для роздумів на різні теми.

6. alyona_gnap

54,4 тисячі

Альона Гнап - інструктор тета-хілінг. Її девіз - “Допоможу повірити в себе і проявитися”. Під цим гаслом блогерка пропонує своїм читачам наставництво.

Експертність Альони Гнап полягає у питаннях грошей, проявлення та стосунків. “Розправляю людям крила, вдягаю корони та синхронізую з божественним розкладом душі”, - так каже про себе хмельничанка.

7.alena_polevaya

31,9 тисячі підписників

Хмельничанка Альона Польова - це ведуча на мільйон. Народний блогер. Автор низки курсів, які допомагають змінити життя у кращу сторону. Саме так себе позиціонує блогерка.

Під час повномасштабної війни Альона Польова облаштувала у власному під’їзді штаб допомоги, який назвала “Армія свідомих людей”. Туди їй приносять все, що необхідно для військових і переселенців. Про потреби вона повідомляє на своїй сторінці в Instagram. Згодом оприлюднює звіт й показує у stories всі відправки для військових.

Читайте також: Хмельничани в Instagram: зібрали кращі фото за останній тиждень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Євгенія Ковальчук

    Ніяких. Блогери - це трутні, які нажили статки виключно за дохід з реклами, яку платить їм дійсно бізнес, який дійсно пахає.  
    Мільйонники це взагалі дно. Менеджери пахають лише для статистики перегляду/переходів.  Ціни на рекламу космос. Податок як фоп плотять мізерний в порівнянні з доходами)))  Мертвий вилизаний контент, від третіх осіб(в кожного штат менеджерів), фото не цікаві, або реклама аьо накачані губосіськи, ніс і однакові брови та іноді якийсь збір на зсу. Ну так, щоб не захейтили. Нічого цікавого. Вмре інстаграм - про цих блохєрш ніхто не згадає.
  • Віта Сергійчук

    Жодного
  • Наташа Юзюк

    Манзюк та Мізера
  • Irinka Tarasiuk

    Ні на яких

keyboard_arrow_up