Селищний голова на Хмельниччині отримав повістку та пішов служити

Селищний голова на Хмельниччині отримав повістку та пішов служити
  • Голова Вовковинецької громади приєднався до ЗСУ.
  • Він прокоментував своє рішення.

У мережі впродовж останніх днів шириться інформація про те, що голова селищної громади із Хмельницького району пішов служити. Йдеться про Сергія Волковинського. Він є головою у Вовковинецькій громаді.

Інформацію про те, що даний чоловік дійсно отримав повістку і пішов служити в ЗСУ, підтвердили в ТЦК:

«Сергій Волковинський призваний на військову службу та більше не виконує своїх посадових обов’язків», - йдеться у дописі на сторінці Третій-відділ Хмельницького-Ртцк Та Сп.

Відео дня

Інформацію також підтвердив і сам Сергій Волковинський. Як він це коментує:

«Я прийняв це важливе рішення у надзвичайно складний час для нашої країни. Вважаю, що вирішив на сьогодні усі важливі питання для громади, ми разом змогли налагодити роботу на багатьох «фронтах». І це дає мені впевненість стверджувати, що мої працівники селищної ради, виконавчого комітету, усі депутати зможуть забезпечити нормальне функціонування нашої громади, - говорить Сергій Волковинський. - Я приєднуюсь до лав ЗСУ. Це виважене та тверде моє рішення, воно зумовлене реаліями сьогодення. Однодумці мене зрозуміють, мій вчинок стане наслідуванням для голів-чоловіків сусідніх громад».

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Юрий

    Добре було б щоб призвали синочка голови полонськоі громади- Кринського, тай татуся хронічного вбивцю громадян громади. За 2 роки 2 людей загинули під колесами його авто!
  • 28033

    Не всі такі сумлінні. Хай вас Бог береже 🙏
  • Oleksandr

    Гарний приклад. Москалі самі себе не перестріляють
  • Вікуся Коваль

    Божого Вам захисту.

keyboard_arrow_up