“Сьогодні в нього мав бути день народження”. У Хмельницькому попрощалися з Антоном Іваницьким

“Сьогодні в нього мав бути день народження”. У Хмельницькому попрощалися з Антоном Іваницьким
  • 40-річний Антон Іваницький був добровольцем.
  • Загинув на Луганщині.
  • У нього залишилася дружина та 5-річний син.

Сьогодні, 10 квітня, у Хмельницькому попрощалися із двома захисниками. О 12 годині, біля міської ритуальної служби на Святослава Хороброго, в останню путь провели Антона Фарващука. Вже о 14:30 там зібралися люди, аби віддати шану його побратиму - Антону Іваницькому.

У залі для прощання зібралися рідні, друзі, знайомі загиблого. Біля закритої труни - дружина та мати. Вони тримають у руках свічки й не стримують сліз. Адже війна забрала в них найдорожче. 

Коли розпочалися ритуальні обряди, присутні схилили голови. Лише час від часу підіймали очі, аби ще раз вдивитися в обличчя Героя на світлині. “Вічна пам’ять!”, - промовили всі. Тоді стали підходити до труни, аби залишити квіти й попрощатися. 

Відео дня

З Антоном Іваницьким змалку дружив хмельничанин Дмитро. Вони обидвоє жили в одному мікрорайоні - Озерна. Разом зростали й продовжували спілкуватися. Саме сьогодні, в день прощання із захисником, Антон Іваницький мав би святкувати свій день народження. Його друг каже: вони мали зібратися цього дня й врешті провести час разом. Однак все склалося зовсім інакше. 

- Не стало друга, батька та сина. З Антоном я дружив з 10 років. Він був хорошим і надійним другом. Все допомагав, що в нього не попроси. Сьогодні в нього мав бути день народження. Ми думали, що зберемося, що він приїде і відсвяткуємо. Він завжди казав, що в нього все добре. От що не запитай - все завжди добре, - розповідає Дмитро. 

Антон Іваницький мав дружину та 5-річного сина. В мирному житті ремонтував автомобілі та мобільні телефони. Був дуже розумним, - каже про нього його друг Дмитро. 

У січні цього року захисник пішов на війну добровольцем. Був старшим солдатом. Загинув на Луганщині, 30 березня. 

У Хмельницькому Героя проводжали навколішках. Автомобіль з труною до кладовища супроводили поліцейські. Антона Іваницького поховали в мікрорайоні Ракове, на Алеї слави. Йому назавжди 40 років.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (826)
  • Максим Горкин

    Братіш спочивай з миром!
    Суки ответят!
  • Галина Бец-Паламарчук

    Вічна і світла пам'ять Герою України! Щирі співчуття рідним та близьким.
  • Юля Дудник

    Вічна пам'ять Герою. Співчуття рідним
  • Наталія Нікітіна

    Царство Небесне і Вічна Світла пам'ять Герою України. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

keyboard_arrow_up