Телеведучий з Хмельницького може стати "Татом року 2019"

Телеведучий з Хмельницького може стати "Татом року 2019"
  • Олександр Педан успішно поєднує роботу з вихованням дітей. Ба більше, він популяризує батьківство.
  • Нещодавно ведучого номінували у номінації "Тато-зірка" на премію "Тато року 2019".

Шоумен Олександр Педан став одним з п’яти претендентів у номінації "Тато року 2019" серед зірок. 

"Найважливішими у вихованні вважаю чесність, свободу і повагу. Діти мають право на особисте життя. Тому потрібно більше прислухатися до них і менше тиснути. Це помилка, що вони сьогодні "зашиваються" у ґаджетах. Я не бачу жодних проблем у спілкуванні. Діти готові висловлювати свою думку і навіть сприймати критику, звісно, не агресивну. Тому з ними треба розмовляти. Я намагаюся  бути для своїх дітей другом. І роблю все, щоб залишатися першим, до кого вони прийдуть по пораду", - саме так Олександр розповідає про своє батьківство.

Премію "Тато року" заснувала медіа компанія "Едіпресс Україна" і сайт 4mama.ua. Всього премія нараховує шість номінацій. Крім представників шоу-бізнесу, номіновані тати: лікарі, освітяни, спортсмени та блогери. Голосування проходить у 2 етапи. Проголосувати за Олександра Педана можна онлайн тут до 15 травня.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up