ТОП-10 хмельницьких інстаблогерів за версією “ВСІМ”

ТОП-10 хмельницьких інстаблогерів за версією “ВСІМ”
  • Блогерська діяльність перетворилася майже у професію.
  • Все більше користувачів Instagram починають активно демонструвати своє життя підписникам.
  • Так збирають чималу аудиторію й згодом заробляють на рекламі.
  • Зібрали для вас десятку блогерів із Хмельницького.
  • Дивіться, хто вони і про що розповідають своїм читачам.

Смартфони, соцмережі, підписники і “лайки” - все це давно стало частиною життя багатьох людей. Деякі користувачі Instagram створюють унікальний контент, що допомагає зібрати аудиторію читачів. Сім’я, бізнес, спорт чи мода - кожен обирає свою нішу. У такий спосіб відбувається розвиток блогу, що в подальшому монетизується.

Серед всеукраїнських блогерів - відома своїми домашніми пологами Софія Стужук з Києва, бізнес-мама Саша Пустовіт з Івано-Франківська, ще одна бізнес-вумен Таня Пренткович з Тернополя та інші. Всі перераховані користувачі мають мільйонні аудиторії. 

Є блогери-мільйонники і в Хмельницькому. Користувач із найбільшою аудиторією має 2, 2 мільйона. На мільйон читачів менше має ще одна хмельницька блогерка. Решта жінок, які активно ведуть свій блог, встигли захопити серця меншої частини людей. Отож, представляємо ТОП-10 блогерів з Хмельницького. Гортайте далі й знайомтеся з ними ближче.

Відео дня

Анастасія Стадник, 2,2 мільйона

Хмельничанка Анастасія всерйоз захопилася блогерством під час вагітності. Чекаючи на доньку, жінка ділилася із підписниками розповідями про вагітність. Згодом блог зібрав чималу аудиторію. Тепер Анастасія Стадник є одним із найпопулярніших блогерів не лише в Хмельницькому, а в Україні. Її часто запрошують на всеукраїнські й місцеві телеканали на інтерв’ю.

На її сторінці можна часто побачити маму Анастасії, чоловіка й доньку. Блогерка періодично публікує із ними світлини, що збирають чимало “лайків”. Серед тематики її дописів - стосунки, подорожі, бізнес, материнство. Особливість блогу - дотримання однієї кольорової гами у світлинах й відео. А також - креативна подача контенту. Анастасія Стадник має цікавий підхід до створення фото й відео, що завжди несуть в собі якусь ідею. 

Олена Мандзюк, 1,2 мільйона

Спорт, бізнес, фешн - все це про хмельничанку Олену Мандзюк. Про неї можна сказати блогерка зі смаком. У всіх аспектах свого життя жінка не забуває про естетику. Історія її блогу почалася з часів першої вагітності. Про це вона неодноразово розповідала сама. Мовляв, тоді їй бракувало спілкування. Тож вона знайшла себе серед відданих читачів, які не лише ставили “лайки”, а й підтримували вагітну Олену. 

Тепер кількість її підписників - більше мільйона. Олена Мандзюк часто подорожує світом, розповідає про спорт, стосунки й материнство. А ще ділиться з читачами стильними новинками в одязі й демонструє ведення свого бізнесу. 

Особливістю її блогу є чимала кількість відео. Усі вони на різну тематику, але однаково цікаві та яскраві. Із останніх новинок - перевтілення блогерки у відому героїню серіалу “Секс і місто” Керрі Бредшоу.

Катерина Парфентьєва, 432 тисяч

Мама і справжня фешн-діва - такою є ця блогерка з Хмельницького. Тисячі людей підписалися на жінку через її просту манеру спілкування з читачами й показ життя у яскравих фарбах. На сторінці вона публікує свої фото, світлини двох донечок і чоловіка. В описі обходиться без довжелезних текстів. 

Жінка багато подорожує як за кордоном, так і Україною. Моментами не забуває ділитися в сторіс. Варто зазначити, що при цьому Катерина завжди виглядає стильно і яскраво. Таку блогерку майже неможливо оминути на просторах Instagram.

Ольга Костецька, 428 тисяч

“Красуня і працююча мамуся”, - так написала про блогерку одна з її читачів. Ольга - мама двох дітей й засновниця бренду одягу. На сторінці вона часто публікує світлини своєї сім’ї - чоловіка і двох дітей. На її сторінці можна “зависнути” надовго. Світлини з різних куточків світу так і ваблять поставити “лайк”. 

Хмельницька блогерка багато подорожує. Із останніх відвіданих місць - райські Мальдіви. Про готель, їжу і сам відпочинок жінка не забуває ділитися із читачами. У її сторіс щоденно з’являються нові й нові розповіді. Так частину свого відпочинку блогерка дарує через екран своїм читачам.

Ольга Крамар, 372 тисяч

Організатор справжніх Insta-вечірок, активна й стильна Ольга Крамар - ще одна хмельницька блогерка із чималою аудиторією. Серед її контенту - безліч фото й відео з дітьми. А ще - дописи на корисну тематику для хмельничан. Скажімо, перелік хмельницьких лікарів, до яких жінка радить звернутися.

Ольга Крамар позиціонує себе ревізором ресторанів і магазинів. На її сторінці можна знайти безліч фото з відпочинку та яскравих моментів її життя. 

Віра Гомес, 367 тисяч 

Мама двох донечок і просто струнка красуня має тисячі читачів. Хмельничанка Віра не соромиться показувати своє життя, як воно є. Тож часто воно виглядає, наче серіал. Конфлікти з чоловіком, втома, прибирання, готування чи прання - все це на сторінці Віри. 

У своїх сторіс жінка часто використовує нецензурну лексику. Про що й пише у шапці свого профілю: “Обережно,мат”. Віра завжди наголошує на тому, що на відміну від інших блогерок демонструє своє життя без зайвого пафосу. Мовляв, завжди бути все в шоколаді просто не може. 

Особливість її контенту - дописи на жіночі теми й материнство. Блогерка часто ділиться розповідями про своїх дітей. 

Lia_Obri, 249 тисяч

Подорожі, тренування, здорове харчування - саме ці ніші зайняла хмельницька блогерка. Чим, до речі, підкорила багатьох читачів. Серед її дописів завжди можна знайти кумедні історії, поради чи цікаві лайфхаки. На світлинах вона часто постає зі своїм коханим. Звабливі сідниці й стрункі ніжки - особливість її профілю.

Загалом сторінка жінки - немов тепла домашня ковдра. Там можна знайти історії про стосунки й рецепти смачних страв. Блогерка позиціонує себе, як тренер і дієтолог. Тож часто в блозі розповідає про власний марафон схуднення. 

Ольга Худецька, 128 тисяч

Дружина депутата міськради Ольга Худецька - прихильниця здорового харчування й спорту. Жінка має вдома власний спортзал, де щодня тренується. Після чого бігає в полі зі своєю собакою Афіною. 

Блогерка часто розповідає про догляд за власним тілом, ділиться секретами краси і гарної фігури. На світлинах можна зустріти її чоловіка або сестру. Час від часу Ольга публікує відверті фото. Скажімо, з оголеними сідницями.

Також жінка часто розповідає про власні подорожі. Саме зараз вони із чоловіком перебувають в Мексиці. Тож в її сторіс можна знайти чимало цікавого. 

Альона Гнап, 77,3 тисяч

“Пишу чарівні піддупники”, - зазначено в шапці профілю блогерки. Її сторінка - справжня знахідка для тих, хто прагне гармонії з собою. Жінка пише змістовні дописи, де розповідає про своє життя. На фото блогерка часто постає зі своїм чоловіком.

Блог Альони Гнап - як цікава книга. Своїми розповідями вона часто мотивує і надихає. Мова її дописів - проста і доступна. Здається, ніби вони привідкриває завісу життя і готова впустити туди кожного свого читача.

Анна Белкот, 34,6 тисяч

Стильна брюнетка Анна має найменшу кількість підписників. Та це не означає, що її блог менш цікавий за інші. Вона ділиться історіями зі свого життя й розповідає про створені нею проєкти. А ще Анна була учасницею реаліті-шоу “Міняю жінку”.

На світлинах у її профілі часто з’являється чоловік і донька. Всі її фото виглядають по максимуму справжніми. Тобто - без зайвих фільтрів і постановок. У дописах Анни можна знайти мотивацію для реалізації себе і власних цілей. Вона просто й легко надихає на те, що інші роками бояться зробити. Наприклад, і самим вести блог або схуднути. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (95)
  • Вульпікс Володимир

    "встигли захопити серця меншої частини людей"
    Відкрию вам секрет: у них така кількість підписників через конкурси. Вони абсолютно нікому не цікаві насправді.
  • Al'ona Datsyshyna

    Слідкую за Анною Белкот,Елена  Манзюк та Парфентева  Катя,мені подобаються ці дівчата)))
  • Роман Зеліско

    А хто всі ці "відомі блогери"? Кому вони відомі?
  • Алиса Нуралиева

    це справді якийсь бред слідкувати за якоюсь там дівахою або дійсно психічні розлади у людини,я теж не розумію...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up