Ціна війни — протез на нозі. Тероборонівець Роман отримав поранення під Бахмутом

Ціна війни — протез на нозі. Тероборонівець Роман отримав поранення під Бахмутом
Фото зі сторінки Сервісного центру МВС у Хмельницькій області
  • Захисник потрапив потрапив на війну у травні минулого року. 

  • Він виконував складні бойові завдання і отримав важкі поранення. 

  • Після того були операції, лікування, реабілітація, протезування.

Роман сам із Дунаєвецької громади. У перші дні широкомасштабного вторгнення росіян чоловік вступив до лав тероборони. Однак, повістку отримав лише в травні 2022-го. Тоді ж потрапив до 14-ої механізованої бригади. Історію незламного захисника розповіли в сервісному центрі МВС. 

Від травня минулого року Роман виконував складні бойові завдання на Бахмутському напрямку, де й отримав важкі поранення. Чоловік втратив частину ноги та руку. 

З того часу чоловік пройшов довгий шлях. Були операції, лікування, реабілітація, протезування. Він переміщався кріслом колісним. Згодом опанував милиці та протез.

Відео дня

— Ціна перемоги занадто тяжка. Вмирають діти. Вмирає майбутнє. Але якщо сьогодні ми дамося ворогу, завтра нас не буде. І там, де ворог намагається взяти числом, українським воїнам допомагають мотивація, фаховість, — каже військовий.

Нещодавно Роман звернувся за послугою перереєстрації автомобіля у Дунаєвецький сервісний центр МВС. Послугу отримав швидко, адже попередньо реєструвався на прийом онлайн.

— У цей складний час для нашої країни, ми особливо цінуємо кожного захисника та захисницю за самовіддану службу й поважаємо їхню мужність, силу духу та любов до Батьківщини. Руйнуємо усі бар'єри між нами. Турбота про тих, хто поряд, робить нас єдиними та сильними, а прагнення і думки про майбутнє – непереможними, — додають в сервісному центрі. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олекса Шумейко

    Зрівняв воїна з сервісним центром, різниця суттєва рази чотири.

keyboard_arrow_up