У боях за Авдіївку загинув хмельничанин Дмитро Машталер

У боях за Авдіївку загинув хмельничанин Дмитро Машталер
  • У мирному житті захисник працював слюсарем у хмельницькій філії “Газмережі”.
  • Йому назавжди 32 роки. 

Захищаючи країну від російських окупантів, загинув хмельничанин - Дмитро Машталер. Про трагічну звістку повідомили в хмельницькій філії “Газмережі”. Із 2019 року захисник працював там слюсарем з експлуатації відділу капітального будівництва. Йому було 32 роки. 

- Непоправна важка втрата у газовій родині хмельницької філії "Газмережі". Наш Герой-газівник Дмитро Машталер, справжній патріот України, щирий доброзичливий друг і колега, загинув, виконуючи військовий обов’язок у віці всього 32 років, - пишуть у “Газмережах”.

Військовий загинув у боях за Авдіївку, що в Донецькій області. Попрощалися із Дмитром Машталером сьогодні, 25 листопада, в міській ритуальній службі. Його поховали на Алеї слави в мікрорайоні Ракове.

Відео дня

Нагадаємо: вчора, 24 листопада, рідним загиблих Героїв вручили державні нагороди. “Гіркий біль втрат пронизує серця рідних. Жодна нагорода не поверне героїв, але назавжди закарбує їхні подвиги у нашій пам’яті. Вічна слава та пам’ять усім, хто поповнив ряди Небесного батальйону”, - йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Ольга Кобак

    Вічна і Світла пам'ять нашому мужньому захиснику, герою України.
  • Zinayida Kobernyk

    Вічна пам'ять герою України
  • Вячеслав Шпак

    Вічна пам'ять Співчуття родині Слава Герою спочивай з миром
  • Людмила Дзюбінська

    Вічна пам'ять Герою України

keyboard_arrow_up