У боях загинули троє воїнів — Сергій Поліщук, Михайло Копілов, Володимир Нікончук

У боях загинули троє воїнів — Сергій Поліщук, Михайло Копілов, Володимир Нікончук
Фото Героїв зі сторінок тергромад. Колаж vsim.ua
  • Сергію Поліщуку було 24 роки. 

  • Михайлу Копілову — навіки 26. 

  • Володимиру Нікончуку — 37. 

Сьогодні відзначаємо урочисте свято — День Незалежності України. І вже багато років воно затьмарене біллю від втрат. А в останні півтора роки — болить найбільше. Адже кожного дня у боях з російським окупантом гинуть наші захисники — сини та доньки, батьки, брати та сестри, матері, просто рідні та близькі. Скорботні звістки про загибель Героїв повідомили в трьох громадах Хмельниччини. 

Сергій Поліщук

В бою за свободу і незалежність України героїчно загинув Сергій Поліщук зі Славути. Він був старшим солдатом. Мав 24 роки. Про це повідомили у виконавчому комітеті Славутської міської ради. 

Прощання із загиблим відбудеться 24 серпня. Громадське прощання пройде у міському Палаці культури. Поминальна панахида відбудеться в церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Поховають Героя на «Новому кладовищі».

Відео дня

Відповідно до розпорядження міського голови 24 серпня 2023 року на території Славутської міської територіальної громади оголошується Днем жалоби.

На знак скорботи за загиблим захисником Батьківщини просять приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, державної влади, підприємств, установ та організацій усіх форм власності, а також обмежити проведення розважальних заходів у Славуті.

Михайло Копілов

Загинув житель міста Ізяслав Михайло Копілов. Він був навідником аеромобільного батальйону.

Виконуючи бойове завдання, він поліг у запеклих боях на Донеччині від вогнепальних поранень, під час ворожого обстрілу.

— Війна з російськими окупантами забрала життя молодого, енергійного, життєрадісного хлопця, якому лише 26 років. Тільки жити, кохати, мріяти, творити, у якого було все попереду…. Та незважаючи на молодий вік, воїн розумів, що Перемога над ворогом залежить від кожного українця без винятку, тому зробив свідомий та відповідальний вибір – став на захист Батьківщини. Пішов захищати рідну Україну, її майбутнє, свободу та європейські цінності, — повідомили в Ізяславській міській раді. 

Про дату та час прибуття транспорту із тілом загиблого земляка та чину поховання молодого воїна буде повідомлено додатково.

Володимир Нікончук

Володимир Нікончук провів свій останній бій 19 серпня. Він поклав своє життя в населеному пункті Захарівка Чугуївського району Харківської області.

Трагічно загинув командир 3-ої самохідної артилерійської батареї, капітан Нікончук Володимир Володимирович. Вічна пам'ять і слава Захисникові! — повідомили в Понінківській громаді, звідки був родом Герой. 

Володимир був 1986 року народження. Про дату і час зустрічі загиблого воїна буде повідомлено згодом.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Читач04

    Вічная та світла пам'ять героям. Мої щирі співчуття рідним

    та близьким.
  • Татьяна Герасимова

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ 😭💔🙏🏻🇺🇦
  • Vira Okhrei

    😥😥😥😥😥😥🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽💔
  • Тамара Прокопчук

    Вічна і світла пам'ять Героям  ...
    Низький доземний уклін за захист і оборону Батьківщини!
    Щирі співчуття рідним і близьким  , друзям і побратимам.

keyboard_arrow_up