У Хмельницькому голий чоловік “обіймав” стовп: що відомо

У Хмельницькому голий чоловік “обіймав” стовп: що відомо
  • Хмельничани поширюють у соцмережах фото оголенего чоловіка, який тримався за стовп. 
  • Інцидент трапився поблизу підземки в центрі міста.

Хмельничани почали поширювати у мережі фото оголеного чоловіка в центрі міста. Допис розмістили сьогодні, 13 жовтня, у телеграм-каналі Хмельницький LIVE. На світлині видно, як чоловік тримається за стовп, начебто обіймаючи його. При цьому стоїть зовсім голий - лише у шкарпетках або ж черевиках, що розібрати по фото дуже важко. Користувачі пишуть, що таку “картину” спостерігали рано вранці біля підземки, що неподалік зупинки “Либідь Плаза”. Одна з хмельничанок зазначила, що бачила оголеного чоловіка близько 7:30. 

  • Сьогодні зранку бачила його о 7:30 на Либідь, але він був у светрику легкому, трусах і носках. Що далі з ним сталось, вже бачу на фото. Але ж питання, за що?

Хмельничани активно почали коментувати допис і вчинок чоловіка на фото. Окрім іронії, дехто з користувачів припустив, що так голого чоловіка покарали за мародерство. Ось що пишуть мешканці у мережі:

  • Я вважаю що про це треба говорити. Так, може людина хвора, але що якщо наступного разу він підійде от так голий до вас, чи дитини якоїсь? Ми не знаємо, що в нього в голові.
  • Можливо, але щоб там не сталося - це не нормально...От тому маєм те що маєм…
  • Якщо він мародер, то йому ще мало дісталось
  • Та може в людини якесь психічне захворювання, чи вигнали з дому в тому в чому був. Ситуація не однозначна , не знаю чи варто таке сюди кидати.

Відео дня

За коментарем журналісти “ВСІМ” звернулись до правоохоронців. Як повідомила інспекторка з комунікації Хмельницького районного управління поліції Віра Мазур, звернення щодо вказаного випадку до поліції не надходило. Тобто, заяви ніхто не писав. Однак, за словами Віри Мазур, поліцейські таки їздили на місце інциденту. Описаного чоловіка там вже не було. 

Нагадаємо, з перших місяців повномасштабного вторгнення в Україні почали фіксувати випадки мародерства. Мовляв, багато українців залишали свої домівки і одразу знаходились ті, хто хотів збагатитись чужим. Мародерам українців навіть влаштовували самосуд. Одним з найбільш поширених випадків було прив’язування до стовпа в оголеному вигляді. Нагадаємо,  подібні випадки мародерства фіксували й на Хмельниччині. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач29

    А СКІЛЬКИ наркоманів стало в нашому місті, просто жах!
  • Читач21

    Хлопця треба лікарю чи психологові показати. Зараз психологічно дуже складний час. Крім воєнного стресу, в людини , може, проблеми в родині, зі здоров'ям, іноді це так тисне, що люди не можуть упоратися з цим і в зриві, на емоціях, люди з нестійкою психікою здатні на ненормальні вчинки.
  • Олександр Назаров

    Таких потрібно на передову щоб лишенє у голову не лізло .

    Читач45 reply Олександр Назаров

    Хіба передова є виправною колонією, чи йдуть постійні запеклі бої та наші захисники свідомо віддають життя, виконуючи бойові завдання?!!??

    Маріна Демихіна reply Олександр Назаров

    Перед тим як писати треба думати, цим ви кажете що на передові хлопці як не потріб всіх можна кидати, на передові стоять кращі з кращих, а ви прирівнюєтесь до того оголеного чоловіка.

    PutnickFree reply Маріна Демихіна

    підтримую, а може людина взагалі хвора, по-перше навіщо такі на передовій і що хвора людина кому зробила, їй допомагати, а не карати потрібно!

keyboard_arrow_up