У Хмельницькому на «Rock&Buh» тусили єдинороги, пінгвінчик та рокери з кольоровими ірокезами

У Хмельницькому на «Rock&Buh» тусили єдинороги, пінгвінчик та рокери з кольоровими ірокезами
  • Яскраві костюми міфічних тварин та оригінальні зачіски.
  • На фестивалі рок-гуртів у Хмельницькому кого лишень не зустрінеш.
  • Сьогодні останній шанс зробити селфі з єдинорогом.

Позаду два дні гучного фестивалю «Rock&Buh». На трьох платформах виступили вже 26 драйвових гуртів. Весело було і під сценою. Там запалювали хмельничани та гості міста. На фестиваль прийшли переважно у зручному одязі. Дехто був обвішаний металом у стилі хард-рок, були серед слухачів і міфічні гості, казкові персонажі та милі скелети. Найбільш оригінальні, спеціально для фесту, поробили собі просто неймовірні та водночас шалені зачіски: ірокези, дреди та вибриті виски.

Журналісти vsim.ua спіймали кількох неординарних гостей фесту і запитали, як вони обирали свій костюм та чому прийшли в такому образі.

Рита, 16 років

Відео дня
  • Я сьогодні в образі пінгвінчика. Він грайливий і кумедний, зовсім як я. Ми третій рік відпочиваємо на фестивалі «Rock&Buh». Тут дуже круто. Мене переповнюють емоції, дуже багато знайомих. Я думала одягти щось рокерське, але тут переважно всі такі. В цьому мало оригінальності, а таких цікавих і позитивних, як я - мало. Ще в мене тут подруга, вона єдиноріг. До нас всі підходять фотографуватися. Ми даруємо людям позитив, і це круто.

Даша, 16 років

  • Я сьогодні - єдиноріжок. Це казкова тваринка. Вона дуже добра і лагідна і викликає лише приємні емоції. Саме такі, які зараз переповнюють мене і я хочу поділитися цим позитивом з усіма. А ще я так одягнулася тому, що на фестивалі  всі переважно в темних кольорах із-за погоди. А я вирішила, що треба внести трохи барв.

Даниїл, 20 років

  • Я кібер-панк зі Львова. Приїхав вперше до Хмельницького задля цього фестивалю. Мега враження, зустрів тут своїх земляків друзів панків. Ми тут тусимо, відпочиваємо. Музика прекрасна, люди прекрасні. Ми приїхали майже без речей, без палатки. Тут познайомилися з одним класним чуваком, який приписав нас у своїй палатці. Я майже так само виглядаю і в повсякденному житті. Лише пару корективів всніс у образ. Трішки підфарбувався та відповідно одягнувся.

Ольга, 31 рік

  • Я вже два місяці так ходжу, але тут на фестивалі чомусь зірка. Всі підходять, фотографуються. Класно, що приношу людям позитив. Я взагалі палка любителька фестивалів. Їздила в інші міста переважно на історичні фести. Обожнюю фестивалі в Кам’янці-Подільському. Сьогодні вибралися, все таки вихідний, дощ перестав, тому можна добре відпочити.

Андрій, 26 років

  • Я вчора тут тусив до ночі. Зараз хочу лише, щоб голос повернувся, а то так кричати, мабуть, зв’язки надірвав. Так одягнувся, щоб підтримати публіку. Ми разом співаємо, сміємося, фотографуємося. Всім хочеться відпочити, зустріти когось неординарного, зробити класне селфі. Таким костюмом дарую людям позитив.

Максим, 20 років

  • Це мій третій «Rock&Buh». Зараз слемлюся наповну з друзями та просто кльовими чуваками. Весь в багнюці і це круто. Прекрасно, що є однодумці. Зачіску зробив спеціально для фестивалю, щоб відповідати стилю та бути в тренді. А ще, щоб нести позитив іншим. Мене всі фотографують, значить людям подобається. В цьому і суть таких фестивалів, щоб дарувати людям гарні емоції.

Марія, 13 років

  • Єдиноріг - міфічна тварина, яка любить рок. Вона любить рок, я люблю рок. В нас вся родина рокова. Ми приїхали сюди з Одеси з татом та з друзями. Спеціально для фестивалю. Це вже не перший мій фестиваль. Ми їздили і у Львів, і були минулого року тут на “Республіці”. Конкретно на «Rock&Buh» ще не була, це вперше, і мені дуже подобається.

Артур, 15 років

  • Над костюмом довго не думав, обрав, що сподобалося. Свято таке, тому і стиль такий. Я тут не один такий, і це кльово. Люди не бояться бути не такими як всі, у моді оригінальність.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Nadya Tekluk

    милые  и прикольные,позитивные и по-своему оригинальные!фест зе бест)))))
  • Моргун Артур

    Дякую вам!!! Мені дуже приємно!!!
  • Вова Школьников

    Фуууууу

    Вова Школьников reply Вова Школьников

    Natasha Simkova Гололіф

    Natasha Simkova reply Вова Школьников

    )))Філолог)

    Вова Школьников reply Вова Школьников

    Natasha Simkova вали на вали

    Владимир Вячеславов reply Вова Школьников

    Natasha Simkova человек высказал свое мнение. ты ему ответили и еще предлагаешь "гортати далi

    Natasha Simkova reply Вова Школьников

    Тому що не як всі?)Люди відпочивають ,це фестиваль,вони не прийшли до вас додому)Якщо чогось не розумієте-краще гортайте сторінку далі)

    Di Draco reply Вова Школьников

    Сам фу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up