У Хмельницькому “онлайн” одружилися поліцейська та військовий

У Хмельницькому “онлайн” одружилися поліцейська та військовий
  • Під час війни одружуються навіть без присутності нареченого.
  • Так сталося в історії кохання Андрія та Діани, які побралися  “онлайн”.

Андрій та Діана - родом з Донецької області. Вона працює в поліції й наразі відкомандирована у Хмельницький. Її коханий служить в ЗСУ. Чоловік перебуває в одній з “найгарячіших” точок на Сході. 

Під час війни їхнє кохання не згасло, а навпаки - стало впевненішим та міцнішим. Саме тому Андрій та Діана одружилися. Зробили це в режимі “онлайн”. А засвідчував реєстрацію шлюбу начальник Хмельницького райуправління Василь Птащук. 

Відео дня

Нагадаємо, що у період воєнного стану українцям, як і раніше, для реєстрації шлюбу потрібно подати заяву до будь-якого відділу ДРАЦС. При цьому жінка та чоловік пред'являють на посвідчення своєї особи паспорт або паспортний документ.

Особи, які раніше перебували в шлюбі, можуть зареєструвати повторний шлюб за умови пред'явлення документів, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним. Крім того, шлюб можна зареєструвати в той самий день. 

Для військовослужбовців та поліцейських встановлена особлива процедура реєстрації шлюбу. А саме - без особистої присутності одного чи двох наречених. Про це йдеться в постанові Кабміну “Деякі питання державної реєстрації шлюбу в умовах воєнного стану”.

‌У такому разі акт може складатися без особистої присутності одного чи обох наречених з використанням доступних засобів відеозв’язку з відсутніми нареченими.

Читайте також: Хмельничани в Instagram: підбірка нових патріотичних фото

Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 3 человека

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Es fero

    вітаю! нова пара нова сім,я українська. Щастя, здоров.я. Самі крепкі шлюби - це через дружбу, спільну справу

keyboard_arrow_up