У Хмельницькому попрощались із військовим Андрієм Целіхом

У Хмельницькому попрощались із військовим Андрієм Целіхом
  • На захист України чоловік став у 2014 році
  • 22 місяці Андрія вважали безвісти зниклим

Сьогодні, 29 січня,  провели в останню путь полеглого хмельничанина - Андрія Целіха. Він брав участь в АТО та з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. 

Через місяць від початку війни зв'язок між батьками та сином обірвався. З березня 2022 року чоловіка вважали безвісти зниклим. За допомогою тесту ДНК батькам вдалось знайти тіло сина. Солдат окремої механізованої бригади загинув під Волновахою у Донецькій області. Про це повідомляє Суспільне

- Він баскетболом довго займався, грав за Новатор, — каже дядько загиблого Олександр Землянко.

Відео дня

Андрій був єдиною дитиною у сім’ї Целіхів, здобув освіту юриста в Хмельницькому університеті управління та права. Про Героя згадують як про доброго, щирого, товариського хлопця, яким гордились і тішилися рідні.

- Це така людина весела, життєрадісна, привітна. Завжди він був усміхнений, доброзичливий. Для родини це велика втрата. Він був єдиним сином в батьків, — каже сусідка батьків загиблого Ніна Ястремська.

Чин похорону відбувся в гарнізонному храмі Святого Юрія у місті Хмельницький. Поховали Героя на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Olga Zugan

    Вічна пам'ять тобі Героє Царство Небесне дуже сумно.
  • Любовь Словачевская

    Вічна пам'ять Герою!
  • Валентина Коваль

    Вічна пам'ять Царство Небесне щирі співчуття рідним
  • Наталя Томин

    Вічна пам'ять Герою.

keyboard_arrow_up