У Хмельницькому попрощалися з батьком двох донечок - Романом Романюком

У Хмельницькому попрощалися з батьком двох донечок - Романом Романюком
  • Роман Романюк - 41-річний захисник, люблячий батько, син, чоловік.

  • Загинув на Донеччині, під час виконання бойового завдання.

  • Героя поховали на Алеї слави в мікрорайоні Ракове.

Хмельницький. Міська ритуальна служба. Прощання з Героєм. В останню путь сьогодні, 18 липня, проводжали Романа Романюка. Захисник, в якого залишилися батьки, сестра, дружина та двоє маленьких донечок - 13 і 10 років. Містяни проводжали військового навколішках. 

- Клята війна забирає найкращих. Не вкладається в голові...Коханий чоловік, найкращий у світі батько, люблячий син, брат, дядько. Непоправна втрата, яку важко пережити. В одну мить ми втратили цілий Всесвіт, захист та підтримку. Завжди порадить, допоможе, розв'яже всі проблеми. Нестерпний біль та розпач, - пишуть в соцмережах близькі загиблого.

Відео дня

Роману Романюку було 41. Він народився в Кам’янці-Подільському. Свої шкільні та юнацькі роки провів в селі Шарівка, що в Хмельницькому районі. Вищу освіту здобував у Кам’янці, а згодом і в Хмельницькому національному університеті. Був всебічно розвиненою людиною. Цікавився автомобілями й радіотехнікою. Проте особливо душа тяготіла до фотографії. Про все це говорить товариш загиблого, Андрій. 

- Роман полюбляв читати, захоплювався автомобілями, радіотехнікою, комп’ютерами. Завжди мріяв про власну справу, пов’язану з фотографуванням, поліграфічними послугами. В останні роки він фактично реалізував свою мрію. Проте війна, на жаль, його забрала від нас, - каже Андрій.

Перед тим, як відправитися на фронт, Роман Романюк проходив спеціальну підготовку. Згодом потрапив на Бахмутський напрямок, - розповідає його товариш Андрій. Перебуваючи там, захисник чітко розумів свій обов’язок перед батьківщиною. Роман Романюк загинув 5 липня, біля села Берестове, виконуючи бойове завдання.

- Ми спілкувалися з ним буквально три тижні тому. Він приїжджав з полігону, розповідав, що готується. Він розумів свій обов’язок перед батьківщиною. Ніколи ні на що не жалівся.  Це була дуже чудова людина, порядний друг. Його дуже буде нам не вистачати, - каже товариш Андрій.

Романа Романюка поховали на Алеї слави,  що в мікрорайоні Ракове.

Читайте також: “На кого залишаєш синів?”. У Хмельницькому попрощались з 32-річним Олегом Бондарем

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Лена Малинина

    Вічна Пам'ять ГЕРОЮ
  • Зоя Подліпська

    Вічна світла память Герою України щирі співчуття рідним
  • Лилия Сметанюк

    Вічна пам’ять герою
  • Людмила Сьоміна

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up