У Хмельницькому відкрили соціально-молодіжний простір

У Хмельницькому відкрили соціально-молодіжний простір
Тут і далі — фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Заклад діятиме як своєрідний пункт незламності й місце для проведення громадських заходів.

У Хмельницькому в мікрорайоні Виставка відкрили соціально-молодіжний простір. За словами засновників, метою установи є заспокоєння та підтримка мешканців міста, включаючи переселенців. Простір має дві основні частини.

Перша частина — соціальна та гуманітарна допомога. Тут відвідувачі можуть безкоштовно помитися, попрати та висушити речі, отримати необхідні ліки, засоби гігієни, взуття, одяг, продукти харчування, психологічну допомогу. Це своєрідний пункт незламності, де можна буде навіть просто випити чаю, зарядити телефон чи пограти з дітьми у настільні ігри.

Друга частина простору призначена для молоді. Тут проводитимуть різноманітні заходи, зокрема семінари. Так, тут вже був капеланський семінар, на якому зібралися 85 студентів. Планують також реалізувати проєкти для військових та їхніх родин. Про це вчора, 19 лютого, повідомили на сайті Хмельницької міської ради. Організаторами простору є громадська організація «Територія Добра Поділля», місцева влада та партнери.

Відео дня

Адреса соціально-молодіжного простору — вулиця Миколи Мазура, 18/2. Графік роботи — з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 16:00. Про заплановані події можна дізнаватися за посиланням.

Читайте також«Школа» для осіб з інвалідністю: як працює центр реабілітації і чим можна допомогти

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Пашкевич

    Для кого молодіжні заходи? Хлопці ховаються,а дівчата працюють і волонтерять. Нема куди гроші витрачати? Ми від радянщини  так і не можемо відхреститися.

keyboard_arrow_up