У Хмельницькому збирають постільну білизну для поранених у прифронтових шпиталях

У Хмельницькому збирають постільну білизну для поранених у прифронтових шпиталях
Світлини зі сторінки «Суспільне Хмельницький»
  • За три дні зібрали 7 мікробусів.
  • Дізнавайтеся, куди приносити постіль, рушники, білизну.

Збір білизни та рушників для поранених у прифронтових шпиталях організували у власній пекарні хмельничани Анатолій та Валентина Войтовичі. Оголошення дали в соцмережах, і - потягнулися вервечкою небайдужі.

Син воює у Бахмуті

А все почалося з прохання, на яке натрапила Валентина Войтович в Інтернеті. Волонтери з Дніпра й Павлограда писали про велику потребу госпіталю в Бахмуті в білизні. Пояснювали: хлопці – поранені, все – у крові, а прати там важко.

Серце жінки стрепенулося. Її син зараз також - на фронті, в районі Бахмута. Мусить допомогти. Постановила розпочати збір необхідного.

Відео дня

Думали зберуть 500 комплектів, а вийшло сім бусів

«Ми думали, що зберемо 200-300 чи 500 комплектів білизни та «Новою поштою» прямісінько в шпиталь відправимо, - каже Анатолій Войтович «Суспільному». – Та де там. За день нам принесли два буси постільної білизни, і продовжують нести. Ми не очікували. Я просто шокований, які наші люди молодці».

За два дні подружжя назбирало аж п’ять мікроавтобусів. За допомогою звернулися до волонтерів, бо в них – більші склади й можливості для сортування.

Куди нести

До прифронтових шпиталів зібране рушатиме 24 січня.

Тож, якщо у вас удома є простирадла, постільна білизна, рушники – приносьте на вул. Проскурівська, 81 (Стадіон), що в Хмельницькому.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Tania Prim

    Організатори кажуть, що вже досить 👌🏻 зібрали більше, ніж потрібно
  • Lesya Povaricheva

    Мій Хмельницький 🥺❤✌
  • Катерина Мудрик

    Плачу

keyboard_arrow_up