У Хмельницькому зник 21-річний хлопець

У Хмельницькому зник 21-річний хлопець
  • Хлопець живе й працює на Озерній.
  • Востаннє з ним був зв'язок ввечері, 6 січня.

У Хмельницькому розшукують 21-річного Володимира Цоя. Дописи про це стали активно ширитися соцмережами. Інформацію журналістам vsim.ua підтвердила мама зниклого хлопця. 

Сім’я Володимира мешкає у Хмельницькому районі, в селі Старий Остропіль. А сам хлопець живе в Хмельницькому, в мікрорайоні Озерна. Працює баристою поблизу ТЦ “Агора”. 6 січня, близько 22 години, Володимир телефонував батьками і повідомив, що йде додому вечеряти. З того часу зв’язку із ним немає. Мати говорить: і гадки не має, де він може перебувати. Друзі хлопця теж не знають про місце його знаходження на даний час.

Рідні Володимира Цоя вже звернулися до поліції. Пошуки тривають. Це підтвердила інспектор з комунікації Хмельницького райуправління поліції Віра Мазур.

Відео дня

У день зникнення хлопець був одягнений у темно-синю куртку із салатовою підкладкою. Був у темних штанах та із чорною сумкою через плече.

Будь-яку інформацію стосовно хлопця просять повідомляти на "102".

Нагадаємо, на Хмельниччині розшукують 60-річного рівнянина.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Роза Лактионова

    А як він зник, може поїхав куди? Дай бог повернеться.
  • Марія Наконечна Говда

    !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Світлана Жалинська

    !!!!
  • Станислав Орнаев

    Відключають не за графіком в графіку з 15 до19 немає відключення це в селах де немає нічого не заводів люди живуть в 30 3оні відключають три раз по чотири рази  на добу на кому економите перестаньте дурити народ.

keyboard_arrow_up