У Кам’янці шукають донорів крові для дівчини, яка потрапила в ДТП

У Кам’янці шукають донорів крові для дівчини, яка потрапила в ДТП
Колаж vsim.ua
  • Аварія трапилась на “зебрі” біля залізничного мосту.

  • Автомобіль збив молоду дівчину — Мар’яну Турніцьку. 

  • Її близькі кажуть, вона в комі в реанімації, потрібна кров. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась у середу, 3 травня, біля залізничного мосту в Кам’янці-Подільському. На пішохідному переході автівка збила людину. 

 

В коментарях місцеві додали, що збили 25-річну дівчину. Її звати Мар’яна Турніцька. На сторінці Ксенії Турніцької у Фейсбук йдеться, що дівчина потрапила в реанімацію в тяжкому стані. Вона знаходиться в комі. 

Відео дня

Мар’яна — випускниця Кам’янець-Подільського національного університету імені Огієнка. Зранку 4 травня на сторінці вишу повідомили, що їй необхідна кров для переливання. 

Усіх, хто може здати кров для Мар’яни Турніцької, просять прийти до міської станції переливання крові за адресою вул. Ярослава Мудрого (колишня Тімірязєва - ред.), 116.

У Кам’янець-Подільській міській раді додають, що також потрібна фінансова підтримка. 

Номер картки для тих, хто має змогу це допомогти:

  • 4149 4993 7227 9982

У Кам'янець-Подільському райуправлінні поліції журналістці vsim.ua повідомили. що наразі розповісти більше деталей про ДТП не можуть - таємниця досудового розслідування. 
Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

ОНОВЛЕНО:

Близько 17.00 в поліції повідомили подробиці аварії. Автомобіль, який збив 25-річну Мар’яну — “ВАЗ 21101”. За кермом був 52-річний водій. 

Одразу після ДТП пішохідка втратила свідомість. Її з важкими травмами доставили у реанімацію Кам‘янець-Подільської міської лікарні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та встановлюють обставини події. Водій автомобіля затримали та оголосили йому підозру.

Додамо, у коментарях дописів про аварію в соцмережах місцеві кажуть, що біля залізничного мосту небезпечна зона. Дослівно "водії літають, пішоходи думають що безсмертні", "водії на Хмельницький наче «взлітають», постійно порушуючи ПДР, здійснюють обгін там, де заборонено". Про те, що аварії на цій ділянці трапляють часто підтвердили й в поліції. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (155)
  • Святослав Дорощук

    Боже допоможи цій дитині
  • Gamaleya Olenka

    +++
  • Раиса Баркарь

    ++++++++++++++
  • Светлана Маханькова

    🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up