У телеведучої з Хмельниччини Алли Мазур виявили злоякісну пухлину

У телеведучої з Хмельниччини Алли Мазур виявили злоякісну пухлину
Фото зі сторінки ведучої у Facebook
  • Хвороба Алли Мазур є безсимптомною.
  • Лікування вже розпочалося.

“Шлях не буде легким” - так відгукується телеведуча про боротьбу із пухлиною. Про стан свого здоров’я Алла Мазур розповіла на сторінці у Facebook. Діагноз змусив жінку на якийсь час закритися в собі, проте не надовго. У ведучої виявили злоякісну пухлину, що не супроводжувалася жодними симптомами. 

Під час одного з оглядів у лікаря Аллу направили на біопсію. Тоді і проаналізували стан пухлини. Наразі лікування вже розпочалося. Ведуча додає: випадати із життя не планує і буде працювати далі.

Крім того, Алла Мазур звернулася до всіх українських жінок із проханням проходити профілактичний огляд хоча б раз на рік.

Відео дня

Алла Мазур народилася у селі Зіньків Віньковецького району, що на Хмельниччині. Згодом переїхала до Києва, де навчалася на факультеті журналістики Київського державного університету ім. Тараса Шевченка. Кар’єру розпочала з Українського радіо. Готувала й вела радіомарафони: з нагоди річниці Чорнобильської катастрофи та під час виборів Президента України 1991 року. Під час роботи на радіо була також ведучою радіопрограми «Від міста до міста».

1993 року її запросили на УТ-1 вести інформаційні програми УТН. Вела перше вітчизняне ток-шоу на економічні та політичні теми «Перехрестя» (українсько-американський проект), була автором і ведучою телевізійного публіцистичного серіалу «Інвестиційна історія» (українсько-словацький проект).

З січня 1997 року веде “ТСН” на каналі «1+1». Алла Мазур була ведучою першого в історії ефіру ТСН.

Нині Алла є телеведучою тижневої інформаційно-аналітичної програми “ТСН. Тиждень”.

Читайте також: “З бомбою в голові”: як молода юристка із Хмельницького живе з пухлиною мозку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Star Black

    Люди какие же вы, низкие,у человека беда,а вы тут демогогию развели!! Тут просто без комментариев
  • Star Black

    Люди какие же вы, низкие,у человека беда,а вы тут демогогию развели!!
  • Сергей Волощик

    БРЕХАТЬ НАДО МЕНЬШЕ!

    сержант reply Сергей Волощик

    в чем брехня, что она с Хмельниччины?

    валерія reply сержант

    Напевне в тому. що захворіла, ознак немає , змін немає (ні на обличі, ні на шкірі , ні змін райдужки очей, ні зміни шкіри, ні зміни вух ) Рекламує  мабуть онкопрепарати за баблоси, які  по факту безкоштовні ))) Хоче мабуть щоб бігли провірятися, скоріше,  щоб нам без діагносстики нові хвороби придумували , заражали новими вірусами  ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up