Від “базару-вокзалу” до власної компанії: інтерв’ю з новим директором міської лікарні

Від “базару-вокзалу” до власної компанії: інтерв’ю з новим директором міської лікарні
  • Валерію Гарбузюку всього 33 роки, а за плечима власний бізнес, три вищі освіти та медична практика.
  • Починав він із біжутерії, а за кілька років очолив фармацевтичну компанію. 
  • Для чого перспективному бізнесмену міська лікарня, читайте в ексклюзивному інтерв'ю для vsim.ua.

Нещодавно у Хмельницької міської лікарні з’явився новий керівник. Заклад очолив 33-річний Валерій Гарбузюк. Молодий, перспективний та з трьома вищими освітами. Однак хмельничани поставилися до такого призначення неоднозначно. Хтось писав: “тато просунув”, хтось звинувачував у політичних зв’язках із провладною у місті партією “Свобода”, а хтось навпаки бажав успіху та наснаги в нелегкій справі. 

Відео дня

Щоб там не говорили, а Валерій уже взявся до роботи. Познайомився з колективом та розпланував свій найближчий рік на посаді. 

Що думає змінювати в міській лікарні? Що не пробачить персоналу та чим пожертвує через посаду директора комунального підприємства "Хмельницька міська лікарня" Валерій Гарбузюк розповів в ексклюзивному інтерв’ю для vsim.ua.

Генетика взяла своє

З біографічних даних відомо, що Валерій має 3 вищі освіти. Проте, мало хто знає, що школу він завершив екстерном. Професію собі обрав також не випадково. Каже, генетика взяла своє. 

Спеціалізацію акушер-гінеколог Валерій здобув завдяки батьку. Каже, що з нього брав приклад в усьому і професія не стала виключенням. 

Починав з біжутерії та автоматів поповнення

За даними Youcontrol Валерій Гарбузюк володіє фармацевтичною компанією ТОВ «Гранд В». Це фірма, яка займається торгівлею фармацевтичними товарами. Однак - це не перший бізнес чоловіка. 

Попри перші прибутки Валерій не збирався кидати медицину. Коли, після навчання, повернувся до Хмельницького повністю поринув у професію медика. Однак чоловік прекрасно розумів, що на зарплатню інтерна родину не прогодуєш. Тоді надумав зайнятися бізнесом, який не займає багато часу. 

“В добу додаю ще 5 годин”

Фармацевтичний бізнес Валерій розпочав у 27 років. Каже, що його аптеки із міською лікарнею не співпрацювали, тому конфлікту інтересів вдалося уникнути. На новій посаді від бізнесу Валерій планує відмовитися. Каже, що на нього просто не вистачатиме часу

До речі, дітей у Валерія двоє. Старшій Даші - 6 років, а молодшому Данилку - майже два роки. Ними більше займається дружина Валерія Олександра. Жінка наразі перебуває у декретній відпустці. До неї працювала у відділі архітектури та містобудування ХОДА.

Мільйонні статки й посада з мізерною зарплатнею

Фармацевтичний бізнес приніс Валерію чималі статки. В декларації про доходи, яку він подав станом на 8 лютого 2020 року, вказані земельні ділянки, заміські будинки, та акції в кількох компаніях. Мова йде про мільйони. В соцмережах хмельничани почали цікавитися, для чого тоді Валерію посада в міській лікарні. Адже зарплатня там стартує від 8 902  гривень. Журналісти vsim.ua також поцікавилися цим питанням. 

Нещодавно у Хмельницькому проходив конкурс на посаду директора обласної лікарні. На його території розташований перинатальний центр у якому працював Валерій. Але свою кандидатуру на конкурс чоловік не подавав. Журналістам розповів, що на це мав свої особисті причини.

Як обійшов конкурентів?

Конкурентів на посаду у Валерія було 4 четверо. Як вдалося їх обійти? Чоловік каже - взяв молодістю, харизматичністю та антикорупційною програмою. 

Закиди стосовно партійних уподобань та зв'язків зі “Свободою” Валерій сприймає з гумором. Каже, що колись думав віддати перевагу одній політичній партії. Але зважив усі “за” і “проти” та залишився безпартійним. 

За корупцію - звільнення

Валерій уже познайомився зі своїми новими підлеглими. Їх у посадовця  962. Каже, що до молодого керівника поставилися насторожено. Однак, за словами Валерія, персоналу він відразу пояснив, чого не потерпить у стінах міської лікарні. 

Новий директор лікарні каже, що своїми підлеглими задоволений. З колективом він знайомий давно і встиг скласти про нього об'єктивне враження. Працівники, за словами Валерія, професійні та працюють злагоджено. Чого не скажеш про саму лікарню. Валерій Гарбузюк пояснює, що отримав медзаклад у ненайкращому стані. 

Також у лікарні є проблеми із кадровим наповненням. А саме зі спеціалістами управлінцями. За словами Валерія, наразі в медзакладі не вистачає двох заступників з економічних та технічних питань. Є проблеми із наповненням хірургії.

Що чекає на лікарню

Валерій планує модернізувати роботу міської лікарні. Для цього першочергово візьметься за давню ідею, яку виношує роками. Мова йде про цілодобове надання послуг УЗД. 

Щоб покращити роботу лікарні Валерій планує залучати спонсорську допомогу та іноземні інвестиції. В планах участь в різноманітних медичних грантах та державних програмах.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (128)
  • Віктор Недял

    Головний лікар немає ніякого відношення до лікування хворих. Він не лікує. Він адміністратор
  • Ирина Климова

    Бажаю успіхів, натхнення та настрою для нових звершень!!!
  • Sidorcuk Masa

    А почему вы все молчите??Складывается впечатление что все хорошо и  всех все устраивает !!!Пишите расказывайте и все поменяется Не за год НО в других же областях украины, в других же странах такого нет  ...,,,,,,,,,Ето токо здесь так Сделайте екскурсию выходного дня в другие города, в другие области И вы убедитесь , что ето токо здесь так Даже врайоны поедть в их лечебные заведения, сравнивайте Сравнивайте Про ГАДОнистов расказывайте
  • Наташа

    ,,,,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up