“Я хочу вилікуватись і піти на навчання”: 17-річна Ірина мріє побороти рак

“Я хочу вилікуватись і піти на навчання”: 17-річна Ірина мріє побороти рак
  • Ірина захворіла два роки тому.
  • Дівчину виховує тільки батько.
  • Їхня маленька сім’я приїхала на лікування з Ізяславщини.
  • Понад усе вони хочуть одного - уникнути трансплантації кісткового мозку.

17-річна Ірина Лисюк розповіла, як проходить її день. Дівчина прокидається, п’є ліки, їсть, тоді знову п’є ліки. Згодом починає займатися улюбленою справою - вишивати. 

Ірина лікується в Хмельницькій обласній дитячій лікарні. Адже в дівчини - рак лімфатичної системи. Зараз вона проходить четверту хіміотерапію, з восьми тих, які потребує.

“Ліки виписували, а результатів не було”

Сім’я в дівчини невелика. Лише вона і тато. Разом вони приїхали у Хмельницький з Ізяславського району. Тато Ірини живе із нею у лікарні три місяці. Він підбадьорює і себе, і доньку. Чоловік вірить - найстрашніша загроза мине їх стороною. Мова йде про трансплантацію кісткового мозку. 

Відео дня

Військовий пенсіонер Сергій Лисюк виховує Ірину самостійно вже 5 років. Сьогодні він розповідає, як все починалося. Каже, що два роки тому на тілі дочки з’явився висип. Чоловік згадує, як Ірина соромилась показатися людям на очі. Адже висип на її тілі був всюди: і на ногах, і на руках. Це й стало першим відголосом захворювання.

  • Це трапилося два роки тому. Ми виявили висип на тілі Ірочки і звернулися до дерматолога. Тоді нам сказали, що в неї алергія. Ліки виписували,а результатів не було. Тоді ми зверталися знову і знову, ліки призначили все нові й нові. Час від часу все проходило і знову з’явилося. Тоді висип був серйозніший. Її дуже турбувало, що він є на ногах. Адже вона не могла носити сукні - згадує Сергій Лисюк. 

У тенетах крапельниць та лікарняних стін

Вже після висипу, на тілі Ірини з’явився запалений лімфатичний вузол під рукою. Тоді дівчині довелося його видаляти. Згодом вона пройшла кілька дороговартісних аналізів, які підтвердили діагноз -  рак лімфатичної системи. 

 Таким був шлях сім’ї Лисюків до Хмельницької обласної дитячої лікарні. А там цілодобові тенета крапельниць та лікарняних стін. 

  • Я мрію вилікуватися і піти на навчання. Адже хочу вступати на кухаря, а потім ще вивчитися на перукаря/візажиста - розповідає Ірина. 

Щоб дівчинка втілила свої мрії в реальність, їй потрібна підтримка оточуючих. 

Допомогти Ірині Лисюк можна перерахувавши кошти на картку Приватбанку.

Реквізити: 5168 7574 0512 5768 - Лисюк Сергій Васильович

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина

    Прийміть наш невеликий вклад і нехай Бог допомагає вам в одужанні
  • валерія

    жах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up