“Я з'явився тут не просто так”: Хмельмен розповів свою таємницю

“Я з'явився тут не просто так”: Хмельмен розповів свою таємницю
Фото зі сторінки Khmelman у Facebook
  • Хмельмен розкрив карти.
  • Дивак у костюмі є автором книги-коміксу про Хмельницький.
  • Детальніше про головну таємницю героя читайте далі.

Його чудернацький костюм не міг залишитися без уваги перехожих. У червоному плащі, із маскою супергероя і булавою у руках він з’являється регулярно на вулицях міста. Як правило, із людьми дивак не контактує. Натомість на зв’язок виходить у соцмережах. Там він описує свої прогулянки і ділиться враженнями про місто. 

Його звуть Хмельмен. Його персона таємнича й загадкова. Хто він і для чого з’явився у місті стало відомо зовсім нещодавно.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице
Фото зі сторінки Khmelmen у Facebook

“Таємниці Хмельвіля”

Хмельмен - автор книги-коміксу про Хмельницький. Про це він повідомив у коментарях одного зі свого посту на сторінці у Facebook. Назва книги - “Таємниці Хмельвіля”.  За публічними свідченнями Хмельмена, комікс буде містити розповіді з життя самого героя. “Врятував одного чувака в аквапарку. Більше про це - в книзі коміксів, яка скоро вийде”  - пише Хмельмен в одному з коментарів.

Відео дня

Хоч і книгу ще не презентували, втім вже відомо, що у ній чекає на читачів. Зокрема це масонські ложі, цукрові афери, ілюзіон та зимовий екстрім. Крім того, проект “Таємниці Хмельвіля” буде презентований і як книжка, і як мобільний додаток. Обидва варіанти будуть двомовними: українською і англійською мовами.

Щоб дізнатися про книгу-комікс детальніше, стежте за оновлення на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олеся

    Щось в цьому є.я б такі комікси почитала.фото тут круте
  • Тетяна Савчук

    Він не автор, а герой книги.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up