Їх ховатимуть в один день. На Запоріжжі загинули двоє військових з Хмельниччини

Їх ховатимуть в один день. На Запоріжжі загинули двоє військових з Хмельниччини
Фото Героїв зі сторінок тергромад
  • Віктора Дмитрука від жовтня вважали зниклим безвісти.  

  • Андрій Соколюк загинув на Запорізькому напрямку.

Двох захисників втратила Хмельниччина у боях з російськими окупантами. Один з них був із Красилівської громади, другий — із Старокостянтинівської. Про втрати повідомили у місцевих адміністраціях. 

Віктор Дмитрук

Віктор Дмитрук був солдатом, старшим стрільцем–оператором. Він народився 3 січня 1990 року. Мешкав у селі Пашутинці Красилівської громади. 

Віктор воював поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області. 23 жовтня він зник безвісти під час виконання бойового завдання. Відтоді його шукали рідні. 

Відео дня

Та марно. 9 грудня в результаті проведення судово-медичної експертизи підтвердилось найгірше — Віктор Дмитрук загинув. Про це повідомила голова Красилівської міської ради Ніла Островська. 

Завтра, 18 грудня, Красилівщина прощатиметься зі своїм захисником. Цього дня на території громади оголошено жалобу. Панахида за загиблим пройде у Свято-Троїцькому храмі Православної церкви України в Красилові. Після панахиди траурний кортеж рухатиметься до площі Незалежності, де відбудеться мітинг-реквієм.

Далі похоронна процесія прямуватиме в напрямку села Пашутинці до будинку, де жив Віктор. Поховають солдата на кладовищі в селі Пашутинці.

Андрій Соколюк

У понеділок, 18 грудня, відбудеться ще одне прощання. У Старокостянтинівській громаді ховатимуть загиблого захисника Андрій Соколюка. 

Він був старшим солдатом. Воював також на Запорізькому напрямку. Загинув Андрій 11 грудня в ході ведення бойових дій. Про це повідомили у міській раді Старокостянтинова. 

Скорботний кортеж прямуватиме до села Красносілка, де мешкав Герой. Прощання відбудеться біля його будинку. Поминальна панахида пройде у храмі Святого Апостола і Євангелиста Іоанна Богослова. Поховають Андрія Соколюка на сільському кладовищі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (72)
  • Людмила Берест

    Вічна пам'ять героям
  • Галина Вацлавик

    Вічна пам'ять Героям.
  • Наталія Процюк

    Вічна пам'ять Героям
  • Алла Мазур

    Вічна пам'ять Героям!

keyboard_arrow_up