Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник

Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник
  • Тарасу Мельнику було 24 роки.

  • У Хмельницькому він організовував вечірки для молоді, був моделлю, власником фотостудії та графічним дизайнером.

  • Під час повномасштабної війни добровільно став на захист країни.

«Нові вечірки будуть, коли Тарас повернеться з війни». Такий напис у шапці профілю на сторінці вечірок для молоді в Instagram. Їх організовував у Хмельницькому Тарас Мельник. Талановитий і творчий. Хлопець, який поєднував у житті кілька напрямків роботи. Був графічним дизайнером. Мав власну фотостудію. Брав участь у модельних показах Студентського будинку моделей ХНУ. 

Нет описания.

Тарас Мельник навчався в Хмельницькому національному університеті. Очолював студентську раду факультету технологій та дизайну. Був першим заступником голови студентської ради університету.

Відео дня

Все змінилося під час повномасштабної війни. Тарас Мельник вирішив добровільно стати на захист країни. Адже завжди був патріотом і не міг залишатися осторонь ситуації в Україні. На той час йому було 22 роки. Про все це розповідає його родичка та колега по службі – Інна Горобець. 

Нет описания.

Тарас Мельник за час служби обіймав чимало посад. Остання – заступник командира роти з морально-психологічного забезпечення. Інна каже – попри різні подій, він завжди був в гарному настрої.

Згодом Інна також поповнила лави ЗСУ. Розповідає, що пропонувала перевестися Тарасу в її підрозділ. Там, де відносно спокійніше. Проте він відмовив. Мовляв, буде зі своїми хлопцями.

Інна Горобець пригадує останні розмови із Тарасом. Каже, 19 березня вони розмовляли телефоном 23 хвилини. Тоді домовилися, що разом підуть у відпустку. Якщо, звісно, буде можливість. Також планували зустрітися на каву. «Згодом ми мали зідзвонитися ще, але були завдання і в мене, і в Тараса. Тому якось відкладалось на пізніше. 25 березня я запитала «як обстановка?», але повідомлення вже було не прочитане. Як виявилось пізніше, Тарас загинув», – говорить Інна.

Тарас Мельник загинув 24 березня, виконуючи бойове завдання на Донеччині. Йому було 24 роки. У Героя залишилися дружина, батько, мати та два молодших брати. Прощання із Тарасом Мельником відбудеться в суботу, 30 березня, у Свято-Георгіївському храмі, о 12 годині.

Також Інна Горобець відкрила банку, аби зібрати матеріальну допомогу для сім’ї загиблого. Долучитися можна за посиланням. 

Читайте також: Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (55)
  • Надія Степанюк

    Вічна пам"ять Герою! 🙏😢
  • Vita Petrova

    Який біль...шана Герою....
  • Нина Мельник

    Вічна світла память Герою Щирі співчуття рідним
  • Надія Тарасюк

    Вічна пам'ять Герою.Вічна слава і вдячність.

keyboard_arrow_up