Залишились сиротами двоє дітей: у Бахмуті загинув хмельничанин Андрій Осадчук

Залишились сиротами двоє дітей: у Бахмуті загинув хмельничанин Андрій Осадчук
Фото зі сторінки Віктора Шайди
  • Чоловік пішов на війну добровольцем. 

  • Йому було всього 36 років. 

  • Вдома залишилась дружина та двоє діток — шести та дванадцяти років. 

Трагічна звістка прийшла до Хмельницького. У боях в Бахмуті, виконуючи бойове завдання, загинув захисник Андрій Осадчук. Про це повідомляють друзі та знайомі бійця в соцмережах. 

Колега Євгеній Василишин зазначає, що Андрій Осадчук пішов воювати добровольцем у перші дні після повномасштабного вторгнення. 

Поліцейський Віктор Шайда додає, що захисник був сім'янином. Він єдиний син у родині, батько двох дітей 12-ти та 6-ти років, надійний друг і вірний побратим.

Відео дня

Андрій Осадчук загинув від ворожої кулі напередодні Нового року, 27 грудня. Він був родом з села Михайлівка. 

Фото зі сторінки Євгенія Василишина

— Андрій — з тих, справжніх чоловіків, які з перших днів великої війни пішли добровольцями на фронт. Андрій не сховався, не втік, не відступив, залишившись вірним присязі. Справжній Герой… Таким ти залишишся у нашій пам'яті… Хмельницька громада, бойове братерство, друзі, колеги, однокласники, знайомі — усі ми схиляємо голови у скорботі та висловлюємо щирі співчуття родині Андрія, — пише про товариша Віктор Шайда. 

— Нещодавно ( декілька днів тому) у боях за Україну загинув мій друг Андрій Осадчук, з яким я довгий час працював роблячи меблі. Від початку російського вторгнення він за покликом свого серця з перших днів війни виявив бажання, та пішов захищати нашу Батьківщину. Але так і не зміг дожити до перемоги! — додає Євгеній Василишин.

Фото зі сторінки Євгенія Василишина

— Особисто знала Андрія — золота дитина, завжди привітний, доброзичливий, усміхнений, працьовитий. Мав море планів, сподівань, завжди допомагав у всьому і всім. Мав чудових батьків, які вклали в нього всю свою душу і серце, люблячу дружину і діточок. Мав... Жорстока війна забрала і зруйнувала все, — пише односельчанка Жанна Гнатюк. 

— Знав Андрія особисто. Він був добрим та порядним чоловіком! Залишивши домівку, дружину та двоє дітей, Андрій пішов захищати рідну країну, тому хочеться сказати, вічна пам'ять Герою, слава Герою. Щирі співчуття рідним, Андрій назавжди залишиться в нашій пам'яті, — підсумовують а Михайлівському старостаті. 

Фото з особистої сторінки Андрія Осадчука

Церемонія прощання та чин похорону Героя відбудуться у четвер, 5 січня, об 11.00 год. у приміщенні Хмельницької міської ритуальної служби, за адресою вулиця Князя Святослава Хороброго (колишня Толстого — ред), 5а. Поховають Андрія Осадчука на Алеї Слави у Хмельницькому.

— Віддати шану полеглому Герою та підтримати його родину — наш святий обов'язок. Просимо усіх небайдужих за можливості надати посильну допомогу родині Андрія, дружині та двом діткам, які залишилися сиротами, — закликає Віктор Шайда. 

Допомогти родині загиблого Героя можна за реквізитами:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (83)
  • Ірина Шозда

    Вічна пам'ять і Царство Небесне
  • Віра Андрощук

    Вічна пам‘ять Герою. Рідним щирі співчуття.
  • Ірина Кудряшова

    Вічна пам'ять Герою 🇺🇦
  • Irunka Riaba

    Вічна пам'ять Герою🇺🇦

keyboard_arrow_up