“Залізний” танкіст із Хмельниччини освідчився коханій на пероні вокзалу (ВІДЕО)

“Залізний” танкіст із Хмельниччини освідчився коханій на пероні вокзалу (ВІДЕО)
  • Захисник зробив пропозицію своїй дівчині, коли та приїхала до нього в Харків.

  • Закохані обоє з Шепетівського району.  

  • Їхні друзі записали освідчення на відео, аби зберегти момент на майбутнє. 

Попри війну українці продовжують жити, кохати, одружуватися та народжуватися. Закохані створюють сім’ї та планують спільне майбутнє. За час війни на Хмельниччині одружилися багато пар, як серед цивільних, та і серед військових. Останні влучають моменти в коротких відпустках чи відрядженнях, аби освідчитися коханим між боями. Про один із таких випадків розповідають в 3-й окремій Залізній танковій бригаді

Напередодні Нового року офіцер Залізної бригади зробив зворушливу пропозицію своїй нареченій. Євген Бережнюк з позивним «Смерека» зустрів свою дівчину Світлану з потяга в Харкові. Він вирішив не гаяти часу та з квітами й каблучкою, ставши на одне коліно просто біля залізничного вокзалу освідчився хмельничанці. 

Відео дня

Вони обоє родом з Хмельниччини: Євген з Полонного, а Світлана – з сусідньої Понінки. Тут дівчина працювала на картонно-паперовій фабриці. У 2020 році Євген повернувся додому після закінчення військового контракту та служби в АТО. Він влаштувався на роботу на ту ж фабрику. Саме там і познайомилися молоді люди. Вони працювали на одній зміні.

— Війна випробує на міцність усе, в тому числі кохання. Тішить, що ця красива сильна пара зберегла почуття та, як в пісні, поєднала половинки своїх сердець в спільну долю, — кажуть танкісти. 

Зворушливе відео освідчення записали друзі хмельничан:

 

У коментарях парі бажають довгих та щасливих років життя під мирним небом.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (47)
  • Людмила Левчук

    Щастя вам
  • Сасим Тамара

    Любовь вам,да совет.
  • Галина Рощенко

    Щастя вам дорогі земляки  і любові на довгі роки, терпіння, божої благодаті,щасливого сімейного життя.
  • Людмила Петрова

    Счастья  вам, наши Полончане, а нам всем спокойного чистого неба.

keyboard_arrow_up