Знайшлася дівчина загиблого хмельничанина Івана Грисюка, яку шукала його мати

Знайшлася дівчина загиблого хмельничанина Івана Грисюка, яку шукала його мати
  • Наприкінці червня до редакції ВСІМ звернулася мати загиблого хмельничанина Івана Грисюка.

  • Жінка просила допомогти в пошуках дівчини сина.

  • Кохану Івана Грисюка вдалося знайти.

У червні стало відомо про загибель 28-річного хмельничанина Івана Грисюка. Він захищав країну з перших днів повномасштабної війни. У нього залишилися рідні та дівчина, яку дуже хотіла знайти його мати. Саме з таким проханням Людмила Грисюк звернулася до редакції ВСІМ наприкінці минулого місяця.

Жінка опублікувала оголошення про пошук в соцмережах. Людмила знала, що дівчину звати Олена й вона живе на Озерній. Тоді мати загиблого казала - для неї важливо знайти кохану сина, аби поспілкуватися. 

Сьогодні, 11 липня, Людмила Грисюк розповіла журналістці vsim.ua, що дівчину сина вдалося знайти. Мовляв, їй розповіли на роботі про те, що мама Івана її шукає. Тож вона зателефонувала пані Людмилі. 

Відео дня

- Вона сама мені зателефонувала. Про те, що я її шукаю, їй розповіли дівчата на роботі. З того часу вона щовечора після роботи до мене приходить. Тепер в мене немає сина, але є дочка, - каже Людмила.

Нет описания.

Нагадаємо: Іван Грисюк народився у селі Мар’янівка, що в Хмельницькому районі. Там він зростав й навчався у місцевій школі. Закінчив 9 класів із відзнакою. Згодом вступив до Хмельницького університету економіки та підприємництва. Вчився на фінансиста. Був старанним студентом. Саме тому закінчив “виш” із “червоним дипломом”. 

Раніше мати розповідала, що за кілька днів до початку повномасштабної війни син повернувся в Україну з роботи за кордоном. Вже 26 лютого він прийшов до військкомату й згодом відправився на навчання за кордон. Надалі Іван Грисюк перебував у різних гарячих точках на Сході. Проте матері про це не казав. Натомість повторював, що перебуває на Житомирщині. 

- Він не хотів, щоб я хвилювалася і до останнього казав, що він перебуває в Житомирській області. А сам був на “гарячих” напрямках. За весь час він всього раз приїжджав додому. Це було взимку. От як він приїжджав, то казав, як закінчиться війна - то розведе свою власну пасіку. Він вже й все необхідне для цього купив. Дуже хотів займатися бджільництвом, - пригадує його мати.

Людмила каже, що за час перебування сина на війні, він міг тривалий час не виходити на зв’язок. В інших випадках спілкувався короткими повідомленнями, якими давав зрозуміти, що з ним все гаразд. Проте з 19 червня Іван перестав виходити на зв’язок. Згодом мати сповістили, що син вважається зниклим безвісти. Пізніше рідні дізналися - він загинув.

Коли відбудеться прощання з Іваном Грисюком, поки не відомо. Стежте за оновленнями на нашому сайті.

Читайте також: “Хотів змінити країну на краще”. У Хмельницькому попрощались із сержантом Олегом Богачем

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (90)
  • Галина Вакулік

    Вічна пам'ять Герою
  • Яніна Бабич

    🙏🙏🙏
  • Оксана Афонасьева

    Царствие небесное тебе погибший герой Украины земля тебе пухом и небо раем
  • Ольга Якубишена

    Вічна пам'ять Герою України

keyboard_arrow_up