Зникла Альона з Кам’янця та мертва українка в Туреччині. Як це коментують в поліції та що каже родичка

Зникла Альона з Кам’янця та мертва українка в Туреччині. Як це коментують в поліції та що каже родичка
  • Альона Чорна зникла посеред ночі з власного дому в Кам’янці-Подільському.
  • Її пошуки досі тривають.
  • Також є інформація, що схожу жінку знайшли мертвою у Туреччині.
  • Поспілкувалися з родичкою зниклої жінки та із поліцією. 

Правоохоронці Кам’янець-Подільського районного управління повідомили про пошуки зниклої жінки минулих вихідних. Розповіли - в ніч із 2 на 3 грудня вийшла з дому й безвісти зникла Альона Чорна. Сталося це в Кам’янці-Подільському. Жінці - 27 років. Вона була одягнена в чорну куртку, сині джинсові штани та чорні блискучі кросівки. 

Інформація про зникнення молодої жінки поширилася соцмережами. У коментарях люди стали залишати свої припущення стосовно її місця знаходження. Писали, можливо, поїхала за кордон чи навіть втекла від чоловіка. Думку стосовно цих версій ми вже запитали і в поліції, і в родички Альони Чорної. Про це - далі в матеріалі.

Альона кордон не перетинала

На просторах Facebook з’явилася інформація стосовно знайденої мертвої українки в Туреччині. Мовляв, тіло знаходиться в морзі, а родичів досі не можуть знайти. І відповідно - ідентифікувати її. До цього повідомлення додавалося і фото. Зображена на ньому жінка дійсно схожа із кам’янчанкою. 

Відео дня

Правоохоронці заперечили зв’язок між зниклою жінкою та мертвою українкою. Мовляв, Альона Чорна кордон з Україною не перетинала. Про це розповіла пресофіцер Кам’янець-Подільського районного управління поліції Тетяна Чубар.

У минулому перукар, тепер - мама в декреті

Журналістка vsim.ua поспілкувалася із братовою зниклої - Іванною. Вона розповіла: раніше Альона працювала перукарем. На даний час вона була в декреті. Оскільки підростав її маленький син, якому нещодавно виповнилося 4 роки. 

Альона Чорна одружена. Її чоловік минулого місяця повернувся із заробітків. Іванна каже: подружжя жило добре. Напередодні зникнення жінки жодних конфліктів не мали. Рідні й досі не можуть зрозуміти причину, через яку Альона могла залишити дім серед ночі. 

Родичка зниклої додає, що переміщення Альони тієї ночі зафіксували деякі камери зовнішнього відеоспостереження. За ними встановили, як жінка ходила нічним Кам’янцем. І навіть декілька разів поверталася до багатоповерхівки, де вона і жила. Іванна каже - “Поверталася і йшла назад”. Далі жінка рушила до виїзду з міста. “У бік Чернівців” - говорить братова. Вже після цього на камерах жінку ніхто не бачив. 

Нагадаємо, що правоохоронці просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця перебування жінки за номером “102”. 

Возможно, это крупный план (один или несколько человек)
Фото Альони з її сторінки у Facebook

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Виктор Фамилия

    Это подозрительно.
    Проверить пустыри и водоёмы по дороге.

    Читач96 reply Виктор Фамилия

    Уже нашли. К сожалению мертва.(((

keyboard_arrow_up