Коли треба міняти лінзи, а в Хмельницькому карантин: де замовити доставку додому

Коли треба міняти лінзи, а в Хмельницькому карантин: де замовити доставку додому
  • Відчуття ніби твої очі кинули на сковорідку з розжареною олією - типове, коли лінзи вичерпали термін придатності.

  • Відшукати їх у Хмельницькому під час карантину не дуже то й просто. 

  • Власною історією поділилася журналістка vsim.ua.

Очі - то дзеркало душі. В них можна побачити різний спектр емоцій людини. Про дівочі зіниці взагалі складають легенди та оспівують їх у піснях. Прекрасно, коли ці очі здорові і світ навколо ти бачиш без допоміжних засобів у вигляді лінз чи окулярів. 

Мені, автору даного матеріалу, в цьому плані не дуже пощастило. З дитинства маю короткозорість. Безсонні ночі з книжкою у руках зробили свою справу. Від власного зору залишилося 5%. Рятують лінзи. В них я бачу людей, а не силуети. Та й не потрібно просити перехожих вказати, яка маршрутка наближається до зупинки. 

Лінзи - ношу щоденно. Змінюю раз на три місяці. Коли термін їхньої придатності завершується, чомусь саме одна лінза починає різати око. Таке відчуття, що його запорошило. Це досить дискомфортно. Згодом дискомфорт змінює пекучий біль.  

Саме така біда трапилася зі мною під час карантину. Мої лінзи вичерпали термін придатності. Останні кілька днів перед монітором я працювала зі слізьми і постійними потираннями очей. До вечора вони ставали червоні та дуже пекли. Ніби на сковорідку з розжареною олією потрапили.

З дому, з відомих причин, я не виходжу. Довелося шукати альтернативи. З’ясувалося, що придбати лінзи у Хмельницькому в умовах карантину досить проблематично. Практично всі оптики по місту зачинилися. А в деяких повідомляли, що потрібних мені лінз наразі немає, адже під час карантину оптики просто перестали тимчасово замовляти новий товар. Випадково у соцмережах я натрапила на оптику “Окуліст”. Замовила потрібні лінзи телефоном і за годину мене вже чекав кур’єр під під’їздом. 

Журналістське начало взяло своє. У приємного юнака із довгоочікуваним пакетиком в руках я випросила контакти керівництва, щоб розпитати про послуги, які надає оптика в умовах карантину. Адже, підозрюю, що з подібною проблемою у Хмельницькому зіштовхнулася не лише я. 

Консультують та надають знижки

За вказаним телефоном мені провели віртуальну екскурсію асортиментом оптики. Там можна придбати контактні лінзи для будь-якого рецепту, бюджету та терміну. В оптиці представлений широкий вибір лінз: від щоденних до квартальних. Є лінзи “одноденки”, їх потрібно змінювати наприкінці кожного дня. Найбільшою популярністю серед клієнтів користуються лінзи на 30 днів. Є також тримісячні. Постійним покупцям, до речі, пропонують суттєві знижки. Є вони і для “новачків”. На перше онлайн-замовлення діє акційна пропозиція - 5% знижки. 

В оптиці працюють досвідчені офтальмологи. В екстрених випадках вони проводить прийом і під час карантину. Якщо в око потрапив якийсь сторонній предмет чи протягом кількох днів очі надто подразнені і червоні, можна записатися на прийом. Для цього потрібно лише попередньо зателефонувати за номером вказаним на сайті оптики

Під час телефонної розмови фахівці можуть порадити засоби від втоми очей при роботі за комп’ютером та розказати, як доглядати за зіницями, які не бачать сонячного світла в домашній самоізоляції. Додатково нададуть безкоштовну онлайн-консультацію та розкажуть про те, як правильно обирати, носити та доглядати за лінзами. Цю інформацію можна дізнатися із відео. На популярні питання про лінзи відповіла провідний спеціаліст оптики, лікар-офтальмолог Ольга Бабюк.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up