Засмагають і запливають за буйки: як хмельничани відпочивають на міському пляжі (ФОТО)

Засмагають і запливають за буйки: як хмельничани відпочивають на міському пляжі (ФОТО)
  • Пляжний сезон у розпалі.
  • Хмельничани вже “окупували” міський пляж.
  • Що там відбувається, читайте на нашому сайті.

Купальний сезон у Хмельницькому розпочався ще 1 червня. Втім у той день на пляжі не було жодного відпочивальника. І це не дивно. Погода була не зовсім літньою. Згодом температура повітря ставала все вищою. Тож тепер - на міському пляжі повно людей. Молоді дівчата, сім’ї з дітьми і люди старшого віку прийшли сюди за засмагою й купанням. Як відпочивають хмельничани, бачили журналісти vsim.ua.

Сьогодні, 13 червня, стовпчик термометра у Хмельницькому показує +29. Поки спека розігралася на повну, містяни вирішили цим скористатися. Із самого ранку на пляжі повно людей. Люди розмістилися і на піску, і на траві.

Умовно пляж можна поділити на три лінії. Скажімо, перша - це та, що поблизу води. Назвемо її сімейною. Бо там - море дітей. Із надувними іграшками вони бовтаються у Південному Бузі. Поряд батьки. Хто із заплющеними очима приймає сонячні ванни, а хто - потягує пивко. 

Відео дня

На другій лінії розмістилася переважно молодь. У спокусливих купальниках засмагають дівчата. Своїм виглядом змушують хлопців весь час на них зиркати. Трохи далі - шумна компанія. Щось обговорюють й смакують охолодженими напоями. Відпочиває на цій лінії і чоловік похилого віку. Його засмазі, певно, заздрять усі. Бо відтінок шкіри вже набув шоколадного відтінку.

А на третій лінії ті, хто втомився від усього й всіх. Розмістилися там люди різного віку. Хтось спокійно засмагає, а хтось майже пошепки теревенить одне з одним. Між цими справами роблять перерву на купання. Та й те стосується не всіх. Деякі все ж утримуються і мають на це свої причини. 

Нагадаємо, нещодавно з Південного Бугу рятувальники дістали тіло пенсіонерки. Причиною її смерті став нещасний випадок.

Сьогодні тих, хто купається, є багато. Наприклад, хмельничанин Олександр прийшов сюди зі своєю сім’єю. Допоки дружина із сином бовтаються, він споглядає за ними з берега. Каже, купатися у річці не боїться. Тож робить це сам, і рідним дозволяє.

А пані Лариса прийшла на пляж з онуком. Купатися не планує, та й не хоче. “Тут брудна вода”, - каже жінка. А от малий втриматися не зміг. Тож під пильним контролем грається у воді біля берега. 

Тим часом, інші містяни активно плавають у річці. Є і ті, хто не зважає на буйки. “Плавці, поверніться в зону купання!”, - каже в рупор рятувальник Олександр. За його словами, таких “неслухняних” хмельничан є чимало. Слідкують за ними по обидві сторони річки. Там розташовані рятувальні вишки. Із них намагаються вгледіти за всіма відпочивальниками. 

Друзі, а ви відкрили купальний сезон на міському пляжі?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ніхто Петрович

    Я в то болото навіть за гроші не полізу!
  • Людмила Богачик

    Класс пісок чистий
  • Irina Farafonova

    Згораем!!!А вот власти водичку могли би почистить от водорослей,хотя би до буйков!!!
  • Alex Pavlovich

    Хожу з радістю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up