Бебі-бум: у новорічну ніч народилося аж 13 малюків!

Бебі-бум: у новорічну ніч народилося аж 13 малюків!
- Чотири хлопчики та дев’ять дівчаток з’явилися на світ у Хмельницькому 1 січня. Такої великої кількості народження дітей в перший день року в місті я давно не пригадую, - каже головний лікар міського перинатального центру Андрій Ропотан

Першою з тринадцяти хмельничанок в новорічну ніч в 00 годин 05 хвилин народила 26-річна Іванна Шевчук. Її донька з’явилася на світ з вагою 3,7 кілограми і зростом 56 сантиметрів.

- Ми дуже щасливі батьки, - каже новоспечена матуся. – Відчуття радості від появи донечки просто незабутні та неповторні. Це наша перша дитина, і персонал центру поставився з розумінням. Я не знала, що з маленькою робити, як з нею поводитися, але працівники приходили, все розповідали, допомагали. Ми всім задоволені.

Відео дня
> Поки під бій курантів всі святкували настання Нового року, Інну морально підтримував її  чоловік Тарас, який весь час був поруч.

- З Інною ми знайомі біля двох років, а рік тому одружилися. В новорічну ніч моя дружина подарувала мені найкращий в світі подарунок – донечку. Це запам’ятається на все життя. Всі рідні, друзі, знайомі телефонували, вітали нас з Новим роком, телефон просто розривався, не встигав заряджати. А коли дізнавалися, що ми вже стали батьками, дуже зраділи цій новині. Як назвати дівчинку, ми ще в роздумах. Подобаються імена Анна  та Софія. 

Наймолодшій матусі – 20 років, а найстаршій – 40, вона й народила хлопчика-богатиря вагою майже п’ять кілограмів.

Шестеро зі щасливих матусь народили первістків, ще двоє народили по третій дитині.

- В мене це вже друга дитина, - каже 32-річна мама новонародженої дівчинки Ганна Обуховська. – Донечку назвемо Маргаритою. Вона в нас дуже очікувана дитина. Народилася з вагою 3,7 кілограма та зростом 53 сантиметри. Отакий новорічний подарунок отримала її 14-річна сестричка Вероніка.

Новоспечених матусь традиційно привітав міський голова Сергій Мельник.

Мер побажав матусям, аби на цьому не зупинялися й незабаром знову сюди поверталися народжувати. Також вручив подарунки – ковдри й одяг для малюків, вітальні листівки та солодощі.

- Новий рік розпочався продуктивно, це урожайний початок, -  каже головний лікар міського перинатального центру Андрій Ропотан. – За останні роки у нас народилася рекордна кількість малюків. Такої великої кількості народження дітей в перший день року я не пригадую. В інші дні, буває, і до 20 пологів приймаємо. Головне, що всі діти та матусі здорові. В рамках перинатального центру ми працюємо вже сім років. Досвід роботи наших спеціалістів дуже великий, створені всі належні умови. Ще й досі вагітні жінки з області пишуть заяви на обслуговування саме у нас.

На згадку про цей день зробили фото.

Нагадаємо, що 1 січня 2012 року народилося чотири хлопчики, а у 2013 році – шестеро дітей, троє хлопчиків та стільки ж дівчаток.

Редакція «ВСІМ» бажає здоров’я усім новонародженим та їхнім батькам!

Коментарі (3)
  • Anonymous

    А разве это в новогоднюю ночь все родились? Редакция, эти детки родились в первый день нового 2014 года, а не в новогоднюю ночь!!!!!!!
  • Anonymous

    Молодцы девченки! Так держать! Мэру респект! Надо чтобы у нас рождались дети - это будущее! Теперь надо их воспитать хорошими людьми! ПОЗИТИВНЫМИ!
  • Anonymous

    які дівчата всі втомлені, але ТАКІ ЩАСЛИВІ!)))))) подарунки від мера-шкода що так рідко Дітям зростати здоровими та успішними (сподіваюсь, що коли виростуть ми вже будемо в ЄС!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up