На Хмельниччині зареєстрували 30 мільйонерів

На Хмельниччині зареєстрували 30 мільйонерів
За підсумками деклараційної кампанії 2014-го року, у Хмельницькій області мешкають 30 осіх, доходи яких перевищують мільйон гривень.

Десятеро з них – хмельничани, 11 осіб з Кам’янця-Подільського, три – зі Славутського району, два – з Дунаєвецького та по одному – у Волочиському, Ізяславському, Теофіпольському та Хмельницькому районах.
У минулому році в області зареєстрували лише 24 мільйонери. Восьмеро з них розбагатіли на продажі будинків та квартир, дев’ятеро заробили такі гроші, працюючи за кордоном, двом особам пощастило отримати мільйонну спадщину та подарунки, у шістьох хмельничан минулорічна заробітна плата склала понад мільйон гривень, чотири громадянина отримали мільйонні дивіденди, і ще один подолянин заробив на наданні майна в оренду.
Загалом, за підсумками деклараційної кампанії 2014 року, 11 350 мешканців області  задекларували свої доходи. Загалом, за попередніми підсумками деклараційного процессу, вони сплатять 17,7 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб.
Найбільші прибутки декларантам традиційно принесла спадщина – майже 170 мільйонів гривень, продаж власного транспорту збагатив мешканців області на 41 мільйон гривень, реалізація квартир та будинків – ще на 36,5 мільйона гривень. За кордоном подоляни заробили понад 14 мільйонів гривень.
Порівнюючи з минулим роком, кількість хмельничан, які задекларували свої доходи, зменшилася. Проте, доходи казни Хмельниччини зросли на 2,2 мільйона гривень. Сукупні ж статки подолян склали 363,6 мільйона гривень, що на 9,4 мільйона гривень більше, ніж торік.
- Збільшення доходів бюджету Хмельниччини завдяки деклараційній кампанії свідчить про те, що рівень економічного патріотизму громадян зростає, адже нині державі, як ніколи раніше, потрібні додаткові фінансові ресурси, – каже виконуючий обов’язки начальника головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Мар’ян Зеленецький.
Третина хмельничан прозвітували до органів Міндоходів про свої активи для отримання податкової знижки. Їм компенсують з бюджету 4,1 мільйона гривень.
В управлінні Міндоходів нагадують, що нараховані за результатами декларування суми податку на доходи фізичних осіб краяни повинні сплатити у місцеві бюджети Хмельниччини до 1 серпня 2014 року.  
 

Коментарі (3)
  • Анонім

    30 мільйонерів... а я не можу найти інвестора, який вложить в відкритя швейного цеху, суму в 20 000 грн. До кого не зверталась, всі розводять руками "мовляв тяжкі часи, коштів не має"
  • Anonymous

    Заздрісниця.
  • Anonymous

    мало зареєстрували. цих тараканів більше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up