Начальник СБУ Віктор Крайтор написав рапорт та на колінах благав прощення

Начальник СБУ Віктор Крайтор написав рапорт та на колінах благав прощення
На Хмельницькому Майдані щойно начальник СБУ Віктор Крайтор написав рапорт на звільнення.

Кілька тисяч мітингувальників змусили його встати на коліна та просити прощення у батьків та рідних загиблих. Наразі Віктора Крайтора, аби уникнути самосуду, сховали у сесійній залі охоронці Майдану.

Нагадаємо, вчора керівництво обласної СБУ взяло на себе відповідальність за вогнепальні поранення людей під час штурму приміщення СБУ протестувальниками.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Это режимное помещение. Что Вы ожидали, хлеб с солью, булку с маком? Читайте Закон о милиции ст. 15, в ней все сказано. Загляните между делом в Устав караульной службы. Эти вещи полезно знать когда Вы штурмуете подобные объекты.
  • Anonymous

    Шкода начальника, який захищав приміщення, де знаходиться зброя та таємні документи. Крім цього, там перебували його підлеглі за яких він також відповідає. Я хотів би побачити вашу поведінку, коли до вас додому прийшли б з палицями та запалювальними сумішами. Напевно відкрили двері та пригостили чаєм!?
  • Anonymous

    http://www.e-news.in.ua/in-ukraine/2201-andrey-vadzhra-klichko-vozit-na-maydan-boevye-psihostimulyatory-armii-ssha.html \ Кличко возит на Майдан боевые психостимуляторы армии США Автор: bicar от Сегодня, 01:39 Вчера у меня было две встречи. Сперва довелось общался с врачом одной из киевских больниц. Недавно к данному специалисту привезли на обследование «командира» трёх сотен так называемой самообороны «Майдана». Врач в лёгком шоке. У чувака полный клинический набор хронического наркомана, от серьезного нарушения проходимости вен, до гепатита. Его «адъютанты» предлагали любые деньги, врачам за то, чтобы они поставили на ноги их «командира»./ком. Лены/
  • Anonymous

    А те, кто на майдане когда будут просить прощения у людей за убитых украинцев ими(протестантами), за коктейли молотова, за полуразрушенный Киев, за полусгоревшие здания, за разрушенные памятники. Может это майдану нужно становиться на колени и просить прощения за почти что раздутую Гражданскую Войну, майдану - и тем, кто их поддерживает. Решение об использовании огнестрельного оружия было правильным. Только так нужно останавливать озверевший майдан, половина которого сидят на наркотиках, может даже не догадываясь об этом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up