5 речей, що стали популярними під час пандемії (Новини компаній)

5 речей, що стали популярними під час пандемії (Новини компаній)
  • Коронавірус вніс свої корективи у життя людей.

  • “Дистанційка”, маска, онлайн-замовлення чи доставка - тепер ці слова вживають все частіше. 

  • Деякі з них приносять не лише користь, а й комфорт.

  • Розповідаємо про 5 речей, що стали популярними під час пандемії COVID-19.

Вже понад рік в Україні триває пандемія. За цей час чимало людей зіткнулися з новими правилами життя. Йдеться про соціальну дистанцію, масковий режим та інше. До коронавірусного формату відноситься певний спосіб роботи, навчання та функціонування різних сфер життя. 

Скажімо, освітяни вже звикли проводити лекції й уроки через екрани моніторів. Артисти театру тепер знають, як це - виступати в режимі онлайн. А кур’єри в курсі, що доставка нині має чималий попит.

Зібрали 5 речей, що стали популярними під час пандемії. Їхня актуальність полягає в економії часу та безпеці, яка страхує від захворювання. Саме це підкупляє багатьох на перехід нового формату життя.

Дистанційна робота

До пандемії певна частина населення у світі працювала дистанційно на постійній основі. За оцінками Міжнародної організації праці, 8% світової робочої сили, або приблизно 260 мільйонів працівників постійно працювали вдома до пандемії COVID-19. 

За даними дослідження Соціологічної групи «Рейтинг», рік тому 29% дорослого населення України працювали дистанційно. Жителі українських міст із населенням понад 50 тисяч працювали з дому неповний чи повний робочий день. За даними опитування Gradus, таких було 40%

Ескперти стверджують, що дистанційна робота економить час, збільшує продуктивність та надає можливість людині проводити більше часу із сім’єю. До слова, в Україні дистанційну роботу врегулювали на законодавчому рівні. Тож умови можна прописувати в трудовому договорі. 

Онлайн-навчання

Освоїти нові навички можуть допомогти навчальні курси, тренінги чи вебінари. Раніше більшу їхню частину проводили в очному форматі. А для проходження необхідно було їхати в інше місто на кілька днів. 

Щоб зменшити контакт людей та уникнути можливої хвороби, тепер навчання проводять переважно в онлайн-форматі. Все, що потрібно для участі - заповнити та надіслати анкету. Ну і, звісно, оплатити. 

Як правило, заняття проводять в зручний для учасників час. Записи уроків зберігають, що дозволяє повернутися до них й опрацювати отриману інформацію ще раз. Варто лише “загуглити” і пропозицій онлайн-навчання з’явиться чимало. 

Антисептики

Незамінною річчю в кишені багатьох під час пандемії став антисептик. Дезінфекційний засіб стали використовувати задля власної безпеки. “Акули” бізнесу це відразу запримітили й почали випускати санітайзери зі смаками, а місткості стали роботи будь-якої форми й розміру. Головне - щоб покупець “клюнув”. 

Крім того, антисептики сьогодні є чи не в кожному торговому центрі, ресторані, туалеті чи іншому громадському місці. Тож обробка рук й засоби для цього набули особливої популярності під час пандемії. 

Безконтактне меню

Закладам харчування дозволено працювати в залежності від зонування. Наприклад, “червона зона” передбачає роботу лише “на виніс”. А інші - дозволяють функціонувати з певними обмеженнями. 

У деяких кафе та ресторанах для безпеки гостей ввели безконтактне меню. Отримати до нього доступ відвідувачі можуть за спеціальним QR-кодом. Його розміщують на підставці, що є на кожному столі. Відсканувавши код, перед людиною з’являється електронна версія друкованого меню. Таким чином гість убезпечує себе, не торкаючись сторінок. 

Доставка продуктів 

Доставка продуктів додому - популярна послуга, на яку переходять все більше людей під час пандемії. Це дозволяє зекономити час: не витрачати його на дорогу, вибір товарів і чергу. А також допомагає уникнути контактів з покупцями й продавцями. 

“Мамина ферма” - саме тут можна замовити швидку доставку продуктів. Інтернет-магазин пропонує хмельничанам 19 груп товарів на будь-який смак: 

Замовити продукти можна сайті maminaferma.com.ua або за телефоном 096 400 400 6. Після оформлення замовлення з клієнтом зв’язується менеджер. Продукти, замовлені до 14:00, доставляються того ж дня, після 14:00 — наступного дня. Доставка відбувається щодня з 12:00 до 18:00, а в четвер та п’ятницю — з 12:00 до 20:00.

Доставка є безкоштовною (при сумі замовлення від 300 грн). Під час неї витримуються всі норми зберігання продуктів. Оплата відбувається при отриманні замовлення — готівкою, карткою або шляхом перерахування грошей на рахунок.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up