Айтішники-практики - гарантована робота після навчання (Новини компаній)

Айтішники-практики - гарантована робота після навчання (Новини компаній)

Всі прагнуть потрапити у світ ІТ. Чому там так привабливо? А тому, що кожен має можливість реалізувати себе, отримати круту команду, ну і звісно ж гідну зарплату в Україні. Зарплата айтішника за даними  порталу DOU коливається від 500 до 4700 доларів США (зарплати вказані після сплати податків).  ІТ – це саме той випадок, коли працедавець зацікавлений у вашому професійному рості. Це креативна команда, як в опен спейсі так і по іншу сторону проекту. Заманливо?

Зарплати високі - круто! Але пробитись у ці ряди не так просто. Усі спеціалісти ІТ-компаній відверто кажуть, що не вистачає початківців, які мають необхідний рівень практики. Вас ніхто не візьме на роботу навіть, якщо ви супер здібні.  Оптимальний варіант для навчання: влаштуватися на роботу в IT-компанію стажером-практикантом, щоб постійно підвищувати свої знання і «бачити» весь процес наживо. І хто ж Вас туди візьме? Проблема в практичному досвіді надзвичайно велика. Саме тому навчати повинні ті, хто має практичні знання (емпіричний досвід) та слідкує за трендами нових технологій.

Вінницька ІТ-Академія славиться викладачами-практиками (наразі викладає більше 60 чол.), навчанням на реальних проектах та гарантованим працевлаштуванням. Тут ви отримуєте необхідні знання і вміння із обраного напрямку: Програміст, Веб-дизайнер, Тестувальник, Менеджер Проектів. Для гарантованого результату залучаються досвідчені айтішники-практики, здатні не лише розповісти про специфіку конкретного напрямку, а й навчити використовувати отримані знання у роботі на справжніх проектах. Це професіонали, які прагнуть ділитись досвідом та передавати свої знання іншим. Вони працюють у багатьох ІТ-компаніях: РІА, Epam, Ciklum, Infopulse, Playtika, Astound Commerce, Delphi, Rubycon та багато інших.

Навчання тільки починається після вивчення основ... До того ж, найскладніше - навчитись застосовувати ці знання на практиці. Айтішник ніколи не припиняє навчатись, якщо ви припините вчитися, то через деякий час втратите отримані навички. Щоб не допустити цього, у Вінницькій ІТ-Академії знання вивченого матеріалу постійно супроводжується практичними задачами, а пізніше - участю в реальних проектах. Як і при вивченні іноземних мов, довгі перерви в навчанні можуть так само негативно позначитися на результаті навчання. До речі, курс спеціалізованої англійської мови для ІТ входить, як бонус, до будь-якої спеціалізації)))

Що значить практика у Вінницькій ІТ-Академії? Це коли команда з 5-8 студентів, які обрали певний напрямок і пройшли основи, “розбирають таски” реального проекту з ментором (викладачем-практиком). Студенти детально розбирають свою технологію на “живих” проектах. Робота йде в реальному часі у тісному взаємозв’язку програмістів, тестувальників та веб-дизайнерів. Таким чином навчання стає настільки цікавим і динамічним, що виглядає, як реальна робота в ІТ-компанії і повністю захоплює студентів. З таким досвідом легко пройти співбесіду на роботу і отримати пропозицію своєї першої роботи на кращих умовах і, потім, адаптуватись до реальних, індустріальних умов в компанії.

Наші студенти втілюють власні ідеї у справжні проекти. Наприклад, у Академії розроблений краудфандинговий проект - “Місто Успіху”, чи платформу з організації та проведення хакатонів - YEPS. І це лише кілька прикладів, із безлічі ідей і стартапів, які розвиваються у стартап-інкубаторі Вінницькій ІТ-Академії.

Якщо ви прагнете бачити результат своєї наполегливості, постійно розвиватись, бути у насиченому і шаленому життєвому русі - реєструйтесь на навчання у Вінницькій ІТ-Академії.

А для талановитої молоді є можливість отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО. Кожен, хто складе екзамен з математики на максимум, буде зарахований на бюджетне навчання. Деталі https://ita.in.ua. Оберіть лише свій напрямок: Програмування, Тестування, Веб-дизайн чи Менеджер Проектів -  і вперед, до омріяної роботи! Наші викладачі-практики, гарантовано зроблять з вас професіонала своєї справи і приведуть в ІТ-індустрію.

 

Вінницька ІТ-Академія

ita.in.ua

тел. 067-431-19-21

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up