Бутік A.TaN відчинить свої двері у Хмельницькому (новини компанії)

Бутік A.TaN відчинить свої двері у Хмельницькому (новини компанії)

Святкове відкриття бутіку A.TaN відбудеться 21 та 22 квітня у ТРЦ Оазис, другий поверх.

Відкриття магазину відомого бренду від зіркового дизайнера Андре Тана обіцяє бути незабутнім, адже на вас чекає безліч сюрпризів, подарунків та розваг! А саме:

  • Fashion performance
  • Focus show
  • Стильна фотозона
  • У честь відкриття знижка -20%
  • Розіграш подарунків серед покупців
  • Подарункові сертифікати на наступну покупку

- Для хмельницьких поціновувачів моди ми привезли вишукані речі нової колекції весна-літо 2018 «Возрождение». Тут на свій смак можуть вибрати одяг і юні дівчата, і жінки, і жіночки з пишними і розкішними формами! Наша команда постаралась, щоб відкриття бутіку A.TaN запам’яталось хмельничанкам. Вишукані речі та особлива атмосфера — це все для вас 21-22 квітня в ТРЦ Оазис, - розповіли співвласники бутіку A.TaN у Хмельницькому Олена та Юрій Жураковські.

А.TaN by Andre Tan – бутік стильного та вишуканого жіночого одягу та аксесуарів від відомого українського дизайнера Андре Тана. Привабливий лаконічний інтер’єр, який розробив сам дизайнер, створює гармонійну атмосферу та затишок. Головний принцип одягу бренда а.TaN – стильний та комфортний дизайнерський одяг за доступною ціною. Також дизайнер приділив особливу увагу пишним та розкішним жінкам і пропонує лінію одягу а.TaN PLUS.

- Мы хотели, чтобы наши покупательницы чувствовали себя «на миллион долларов», потратив при этом пару сотен. – Андре Тан.

Зустрічайте весну в одязі найвідомішого українського дизайнера!

А.TaN by Andre Tan – це одяг, який приносить удачу!

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up